Kohta laitan karjalanpaistin takkaan...

  • Viestiketjun aloittaja santsu
  • Ensimmäinen viesti
Ihanainen
Siis voiko takassa oikeasti tehdä ruokaa??? Mä taidan olla aika uusavuton vai onko muut tienneet tämän? Monesti oon ajatellut, että olispa leivinuuni, se olis takkaa käytännöllisempi. Mutta siis takassakin pystyy tekemään jotain muutakin kuin tikkupullia ja makkaraa, vai!?!? Kertokaa ohje tohon karjalanpaistiin! Siis takanlämmitysohje, että kuinka kuuma pitää pesän olla ja kuinka kauan ruoan siellä.
 
masi78
ja mä laitan aamulla takkaan kun se on jo jäähtynyt jonkun verran niin noita habanero chilejä kuivumaan ja sitten kun ne on kuivuneet niin morttelilla jauheeksi ja on muutes aika hyvä mauste!!
 
Alkuperäinen kirjoittaja Rinsessa-Ryysynen:
Eiks siitä jää mitään ruuan käryä takkaan? No tehdäänhän sitä leivinuunissakin, mutta jotenkin inhottaa ajtus, että kun seuraavan kerran takkaa lämmitäis, niin siellä joku vanha nakki haisis... :/
höh,no ei kai se jää sen kummemmin ku uuniinkaa,mä en ainakaa pese uunia joka kerran jälkeen
 

Yhteistyössä