Koira pieree, yök!!!

  • Viestiketjun aloittaja ka-issa
  • Ensimmäinen viesti
ka-issa
Mikä ihme tuota koiraa pierettää koko ajan? Ääntä ei kuulu mutta haju on kamala. Syötämme ihan kotiruokaa, lähinnä raakaa lihaa ja sit siihen sekaan tietty "jätteitä". Koira on 13 vuotias, voiko sen persus olla jo niin löysä tai ruoansulatuselimistö niin "vanha" että kaasutusta tulee ylenmäärin? Ripulia ei ole, eikä muitakaan vaivoja. Auttaako tehobact ilmavaivoihin tai joku muu?
 
äite 82
Koita vaihtaa ruokavalioo vanhalle koiralle sopivaksi.Lisäksi koiraasi voi närästää sen paukuttelun päälle.
Meillä koirille vaihdetaan ruokavalioo sitä mukaan kun alkaa peräpäät paukkuun.
Koita kuivamuonaa.
 
Nelli goiruus
Meillä koira syö pääosin kuivaruokaa, mutta silti välillä pieree kauheita tuhnuja.
Välillä ei kuulu ääntä ollenkaan toisinaan taas pieree äänen kera.
Meillä koira saa myös poikamme ruoan tähteet.
 
Oot syötelly vääriä nappuloita;)

Meillä koira oli aikoinaan myös aika tuhauttelija, vaikka syötettiin Nutroa, Eaglea ym. Nyt siirryttiin noin puoli vuotta sitten Royal Canin Saksanpaimenkoira ruokaan (Huom. meidän koira ei ole saksanpaimennin=)) ja kyllä vatsa toimii hyvin, eikä tarvitse hajuja haistella. Tuo ruoka, kun on suunniteltu Saksanpaimenkoiran ruumiinrakenteelle ja herkälle vatsalle, niin on ihan loistoruoka.
 
Meillä myös vanhempi 4v koira päästelee välillä niin kauheita kaasuja, että tuntuu, kuin tukehtuisin!! Varsinkin yöllä olen herännyt joskus siihen kun ei ilma kierrä enään.. koira nukkuu perspää minuun päin maassa ja haisee kuin viimeistä päivää. Happi meinaa loppua, haju on kuin seisoisi ilmassa.. hyi hitto!! =)
 
Jos koiralla on jatkuvasti ilmavaivoja, pitäisi ruokavalio tarkistaa.

Meillä on kolme koiraa, eikä yksikään niistä piereskele kuin poikkeustapauksessa. Ruoaksi saavat Eaglen kuivamuonaa, NEU:ta ja muutaman kerran viikossa raejuustoa, jos NEU on päässyt loppumaan sen korvaa raaka jauheliha.

Nappuloissa on isoja eroja, pääsääntöisesti marketin hyllyltä löytää niitä pierun aiheuttajia ;) (ja pahimpia aiheuttajia ovat purkkiruoat ja koiranmakkarat)
 
äite 82
Pitipä vielä mainita että meiän pojat syö nyt Champpionia.Ennen Pedigriitä ja siitä meiän pojat alko haiseen aivan karseelle.Nykyinen kuivamuona merkki sopii mainiosti.
Meidänkin piti kokeilla että sopiva löytyi.
Lisäksi annan 2xviikossa kaupasta saatavia koiran pakasteruokia mm.lihapuuroja ja lihavalmisaterioita.+ vielä best-in makkaraa annetaan.Makkaroista ei muu merkki käy.Etenkään Murren Murkina,pedigrii ja hubertti.
 
Emme ole koskaan syöttäneet koirillemme marketin ruokaa vaan molemmille on omat 15kg ruoka säkit aina eläinkaupasta ostettu. Mieheni on todella tarkka ruoka asioista.Vanhemmalla koiralla, joka siis piereksii, emme ole vielä löytäneet syytä mikä sen nyt olisi aiheuttanut. Olemme myös syöttäneet neuta kummallekin koirallemme ja alkoi veriripuli. Joten en halunnut sitä enään heille antaa. näytti niin kauhealta vaikka ei sinällään ilmseisesti vaarallista ollutkaan. Löysimme uuden tuotteen tälle vanhemmalle koiralle, ja kokeilemme sitä nyt.
 

Yhteistyössä