kokemuksia Elisa Viihteestä

  • Viestiketjun aloittaja tikitiki
  • Ensimmäinen viesti
klop
Elisa viihde ei toimi lainkaan. Internet-yhteys pätkii muutaman minuutin välein, mikä tekee netin kautta tvn tms katselusta mahdotonta. Lähettelevät uusia bokseja, mutta koska ongelma on heidän yhteyksissään ei vika korjaannu. Asiakaspalvelulta vie aina n. viikon palata asiaan ja vastaus aina sama: oho, siellä on näköjään yhteydessä joku vika, lähetän uuden boksin..... En suositte kenellekään. Missään tilanteessa. Tai, no, jos haluat sitoutua pitkäksi aikaa palveluntajoajaan, jonka palvelua ei ole ja haluat olla ilman nettiyhteyttä, mutta kuitenkin maksaa siitä, niin ehkä sitten.
 
Hei klop,

tuo kuulostaa kyllä todella ikävältä, eikä palvelun missään nimessä pitäisi käyttäytyä noin. :( Tuota sinun linjaasi pitää lähteä tarkastelemaan nyt vielä syvemmin ja katsoa mitä sille voidaan tehdä. Pyytäisinkin sinua kirjautumaan Palstalle osoitteessa Palsta - Palsta ja laittamaan tarkemman vikaraportin, sekä asiakastietosi yksitysiviestillä profiiliin Tietoja käyttäjästä Urhokas - Palsta . :)

Jussi / Palstatiimi
Palsta - Palsta
 
o_O
HUONO! Ollaan vaihdeltu bokseja varmaan 10 kertaa ja ei niissä se vika ole vaan yksinkertaisesti koko elisa viihde on niin huono ja tökkii!
Kelaaminen on surkeaa ja monesti kelaus kestää pidempään kuin mitä katsoisit sen kelaamatta, koska kelaus tökkii. Boksi jumii ja monet kerrat joutuu vetämään töpseliä seinästä että toimisi. Nauhotus juttu on tosi kätevä, kun voi netistäkin pistää ohjelmaa nauhalle, mutta noiden parin asian takia menee kyllä välillä järki ja ollaan suunniteltu ottavamme joku muu tilalle.
 
o_O 1 digiboksi voi olla viallinen, mutta jos ongelmat jatkuvat toisellakin, niin vika on lähes 90% nettiyhteydessä. Eli digiboksi saa virheilevää dataa ja tästä syystä ei tahdo toimia. Palstalla jos laitat moderaattorille yksityisviestillä asiakasnumeron ja kerrot tarkemmin ongelmasta, niin voidaan tutkia tilannetta. Voit myös aloittaa uuden aiheen kokonaan. Moderaattorin saat tarvittaessa kiinni seuraavasta linkistä Tietoja käyttäjästä Jaksuu - Palsta -Jarkko / Elisan Palstatiimi
Palsta - Palsta
 
"Tsädää"
Todella huono on tuo palvelu, luvataan paljon ja ei saada mitään. Ohjelmien tallentaminen ei onnistu ilman ainaista 1,5h taistelua ja palveluun soittamista, koska aina on jossain joku yhteysvirhe tms. ja Vuokraamon elokuvat tökkii ja pätkii. kanavia löytyy enemmän ilman viihdettä ja ne toimivatkin paremmin. Luvattiin toistakymmentä uutta kanavaa ilmaiseksi. Saatiin samat vanhat kanavat HD:na ja pari uutta (Eurosport,Net Geo, Joku jumala kanava,Mtv ja travel Channel). En suosittele kenellekkään tätä paska pakettia. Elisalle juuri kirjoitin palautetta. Ollaan vaan jätetty koko roska pölyttymään kun parempi on olla ilman niin kaikki toimii. ÄLKÄÄ HYVÄT IHMISET HANKKIKO ELISA VIIHDETTÄ!
 
"Käyttäjä"
[QUOTE="Tsädää";30666136]Todella huono on tuo palvelu, luvataan paljon ja ei saada mitään. Ohjelmien tallentaminen ei onnistu ilman ainaista 1,5h taistelua ja palveluun soittamista, koska aina on jossain joku yhteysvirhe tms. ja Vuokraamon elokuvat tökkii ja pätkii. kanavia löytyy enemmän ilman viihdettä ja ne toimivatkin paremmin. Luvattiin toistakymmentä uutta kanavaa ilmaiseksi. Saatiin samat vanhat kanavat HD:na ja pari uutta (Eurosport,Net Geo, Joku jumala kanava,Mtv ja travel Channel). En suosittele kenellekkään tätä paska pakettia. Elisalle juuri kirjoitin palautetta. Ollaan vaan jätetty koko roska pölyttymään kun parempi on olla ilman niin kaikki toimii. ÄLKÄÄ HYVÄT IHMISET HANKKIKO ELISA VIIHDETTÄ![/QUOTE]

Olen käyttänyt tuota palvelua noin neljä vuotta. Yhteenkään tuollaiseen ongelmaan en ole törmännyt.
 
vierailija
EI VOI SUOSITELLA!
Netti toimii sujuvasti harvasenpäivä, korjaaja kävi vaihtamassa modeemin piuhan=80e lasku. Pitäisi toimia muka nyt, mutta ei. Vi****aa, kun kehuttiin että toimii varmasti ja nyt ollaan jumissa vielä 1,5vuotta tämän läjän kanssa..
 
vierailija
VLC media player ei avaa videoita, pyytää vaan lataamaan playerin uudestaan vaikka uusin versio on ladattu...Miksi tuollainen tekniikka, ilman ongelmia pystyy katsomaan esim. Yle Teemaa netissä...
 
vierailija
Muutaman vuoden ollut kun kilpailijat tarjoavat vain 8 megasta korkeintaan. Mitään hyvää ei kyllä voi sanoa, netti pätkii ja katkeilee melkein säännöllisesti. Asiakaspalvelusta/Omagurusta kun on koittanut saada vastausta ongelmiin, aina sama laulu; modeemi varmaan viallinen, postissa tulee uusi. Aina toimii muutaman viikon ja ongelmat alkaa uusiksi. Asiakaspalveluun hirveät jonot joten sinnekkään ei hirveän useasti viitsisi soitella.

Itse en koskisi pitkällä tikullakaan jos vaihtoehtoja olisi.
 
vierailija
Me palasimme takaisin VHS:ään, kun digiboksien kondensaattorit kuivuivat, dvd:t ja blue-rayt naarmuuntuivat ja netti tökki. VHS sentään toimii.

VHS:n kuva on terävä, kun osaa valita riittävän pienen television. Oikea kuvaputki-tv on paras, koska ne toimivat vuosikymmeniä.
 

Yhteistyössä