Kokemuksia naantalin majoituksesta?

  • Viestiketjun aloittaja lilliputti
  • Ensimmäinen viesti
lilliputti
Hei!

Onko kenelläkään kokemuksia Naantalin hotelleista (erityisesti vanhassa kaupungissa)? Esim. Amandis hotelli? Tai muu hyvä majoitus vaihtoehto perhelomalle Naantaliin..mikä ois hyvä, lapset 4 v. ja 9 kk. Pitäis olla siisti ja rauhallinen. Kiitos jo nyt jos joku viitsii vastata!!! =)
 
Me oltiin viime kesänä Villa Saksassa

http://gamma.verkkomestari.com/~doldrums/

Oli kyllä valtavan ihana paikka. Huoneistossa on makuuhuone, jonne saa vauvalle sängyn. Toinen huone on 'tupa' jossa on ruokailutila, keittiö ja tämän lisäksi vuodesohva, josta saa kahdelle lapselle vuoteen. Tuvassa on myös telkkari. Molemmista huoneista on aivan upeat merinäköalat. Muumimaailma on kävelyetäisyydellä, ja huoneisto siis rannalla ja vanhassa kaupungissa.

Ensi kesänäkin on tarkoitus mennä tuonne ainakin yhdeksi yöksi. Tosi ihana paikka :)

 
Me oltin toissa kesana naantalissa, oltiin yötä naantali campingissa, mökissä.

Meitä oli kaksi lasta 3v. ja puoli vuotias ja jotenkin ajateltiin että lasten kanssa on helpompi kesällä majoittua mökkiin. Päästään helposti ulos leikkimään ja lapset purkamaan energiaa, ruokailu onnstui hyvin kun mökissä oli jääkappi.
Lasten nukahdettua istuttiin miehen kanssa mökin terassilla nauttien kesäillasta.

Mä nautin ehdottomasti kesällä vaatimattomista oloista, mökissä. Lasten kanssa varsinkin on minusta helpompi mökkeillä kun olla hotellissa. Talvella sitten kylpylälomat ym. eriksseen.

 
lilliputti
Kiitos teille vastanneille!!! Ajatus oli yöpyä jossain kotoisassa pikku hotellissa/huoneistossa mielellään meren rannalla..onko kukaan yöpynyt tuossa Amandis hotellissa? Mökki elämää me vietetään muutenkin kesällä paljon ja oman talon terassilla istutaan joka ilta satoi tai paistoi eli meille ois vaihtelua olla hotellissa tms. yötä..toivottavasti päästään reissuun ja tulee lämmin, muttei liian kuuma kesä!! Aurionkoista kesää kaikille B)
 
Moi!

Me olimme viime kesänä Amandiksessa yhden yön heinäkuun puolessa välissä. Meitä oli kaksi aikuista ja 2v. poika ja 4 kk vauva. Oli ihan mukava paikka. Sijainti on todella hyvä, ihan keskellä vanhaa kaupunkia aivan meren rannassa. Muumimaailmaan on kävelymatka.

Vaikka oli lähellä ravintoloita, oli silti ihan rauhallinen paikka yöpyä. Huoneiden edessä on terassi, jossa voi istuskella. Huoneissa on pieni keittonurkkaus (jääkaappi ja keittolevyt).

Kahvila oli myös kiva, ihania täytettyjä lättyjä. Aamiainenkin syötiin kahvilassa (maksoi erikseen). Se ei ollut kovin monipuolinen. Vähän matkan päässä Merisalissa on parempi aamiainen, melkein samaan hintaan.

Voi kyllä suositella paikkaa, tekisi mieli itsekin taas lähteä. Kannattaa muuten varata ajoissa, aika täyttä oli ainakin viime kesänä!
 

Yhteistyössä