*Kolmatta kaipaavien LOKAKUU*

mymosa
Malania :hug: ei löydy sanoja lohduttamaan :(

Ja tuntuu nyt pahalle tulla hehkuttamaan omaa oloa, kun ultrassa käyty ja kaikki on vallan hyvin. tyyppi nukkui alkuun sikeästi, mutta pienen hätistelyn jälkeen alkoi viuhtominen. NT oli 0,5mm ja pituutta 45mm, vastasi siis viikkoja täsmällisesti.

Tunsin jo nuo pienet ja hennot liikkeetkin :heart:
 
  • Tykkää
Reactions: Santtu81
Malania: Voi ei... :hug: Osanottoni pienokaisen menetyksestä.

Välillä tuntuu että tämä on oikein tuhansien murheellisten tarinoiden ketju. :( Tietysti ei tässä vaiheessa kiertoa yleensä ole fiilikset muutenkaan katossa, mutta niin surullista lukea jälleen tällaisia uutisia...
 
Apua, mun vastaus hävisi! nyt ihan pikaisesti.

Barbamama: onnittelut! Ihanaa!!
Mymosa: hienoa, että kaikki ultrassa ok!
Malania: halaus ja pahoittelut. Elämä on joskus epäreilua!!! Voimia.
Liljankukka: pahoittelut tädistä!

ON: Ei paljon oireita, siksi epäilen välillä koko raskautta. Toisaalta vasta 4+3 enkä välttämättä kaipaa oksenteluakaan :) Mutta epätodellista on edelleen koko raskaus enkä uskalla täältä haaveilijoista kokonaan poistua mäkään...
 
Malania Tiedän ettei tässä tilanteessa oikein lohduta mikään! Mullahan oli ihan vastaava tilanne ihan vasta eli siis vuoto (ei runsasta), mutta kauheat hyytymät. Ultrassa kuitenkin kaikki hyvin ja viikot 9+3, vuoto loppui ja 36h tuntia myöhemmin ei enää sykettä. Ei tehty kuitenkaan kaavintaa vaan lääkkeellisellä tyhjennettiin, mä kanssa ihmettelin, että noilla viikoilla pystyin laskemaan sikiön varpaat ja sormet ym..Meille sairaalassa käskettiin odottaa yhdet menkat, mutta yksityisellä sanottiin ettei kielletä muttei myöskään suositella yrittämään heti. Huomenna tsekataan vielä kerran hcg. Lohdutuksia sinne!!!
 
Tuli sittenkin hyödynnettyä ovis perusteellisesti, joten nyt vaan odottelemaan :) Jotenkin paljon positiivisempi mieli mitä viime kierrossa. Voi olla että tipun korkealta, mutta se on sen hetken murhe. Näillä mennään nyt :)


Malania: Voi ei :( Suuret pahoittelut ja iiiso jaksamis :hug:

mymosa: Onnittelut hyvistä ultra kuulumisista!

Barbamama: Kiitos, sovintoseksiin sitten päädyttiinkin :D Onnittelut vielä tämän aamuisistakin plussatuloksista, niin ihanaa :heart:
 
Pahoittelut Malania... Jaksamisia! :hug:

Jättionnittelut Barbamamalle! :flower:

Onnea myös Mymosalle hyvistä ultrakuulumisista! Ihana kuulla hyviä uutisia, kun sinulla oli se alku niin hankala...

Tämä toope testasi jo tänä aamuna ja negan! :headwall: Olin oireiden perusteella niin toiveikas etten malttanut odottaa sunnuntaihin! En kyllä tiedä, voisiko plussaa/haamua vielä tullakaan, kun nyt on menossa dpo8, jos osaan oikein laskea. Ovisplussat siis viime viikon ke ja to. No, en luovu vielä toivosta kuitenkaan vaikka kyllähän tuo vähän lannisti... :(
 
Scatty: Ymmärtääkseni joillakin saattaa herkkä testi antaa hyvin haalean haamun tuossa vaiheessa, mutta eipä tuo nega vielä kerro yhtään mitään. Piinallisiahan nuo päivät ovat tuossa vaiheessa kiertoa odotella - varsinkin jos oireita on ilmaantunut.

Barbamama: Jos oikein ymmärsin niin oliko tämä kaiken lisäksi vielä ihan luomuna tullut plussa? Kuka se jokin aika sitten sanoikaan jotain siitä, miten monella tärppääkin luomuna juuri ennen hoitojen alkamista.

Niin, ja Mymosalle vielä onnittelut hyvistä ultrakuulumisista!

Eiköhän tästäkin aallonpohjasta taas pikkuhiljaa nousta. Siteitä vaihdellessa ja greippimehua lipitellessä...
 
Kiitos taas kaikille ihanasta kannustuksesta! :heart: =)

Liljan Kukka: Tämä oli tosiaan ihan luomukierto niinkuin edellinenkin. Viimeksi heinäkuussa oli apuna clomit ja luget. Sen jälkeen ollaan vain odoteltu pääsyä kunnalliselle puolelle hoitoihin. Toki moni asia on samalla mennyt eteenpäin. Henkinen olotila on ollut parempi, kun suru on helpottanut pikkuhiljaa. Ruokavalio muuttui karppaukseen jonka johdosta kilot on karisseet ja olotila on ollut kaikinpuolin parempi. Olen lisännyt vitamiineja ja tässä kierrossa meni myös Femiflor kuuri. Ehkä se viime kierron kemiallinen loi paremmat edellytykset tälle myös?

Nyt on hiukan toiveikkaampi olo, mutta kaiken koetun jälkeen en luota tämän kestävyyteen. Viikonloppuna testaan taas... Kaapissa odottaa pari Pregcheck tikkua, Apteekin oma, CB digitaalisia viikkonäytöllä ja iso kasa ovistestejä. Ehdin juuri ostaa CB digitaalisia ovistestejä valmiiksi hoitokiertoja varten. Toivottavasti en niitä nyt tarvitsekaan.

Scatty: Millä testasit? Noin aikaisilla päivillä tavistestit eivät todennäköisesti näytä mitään. Tosi herkkä (10-herkkyys) voi näyttää, mutta ei sekään välttämättä. Testaa parin päivän päästä uudestaan tosi herkällä tai dpo 12 tavistestillä. Silloin voisi tulla jo se toivottu plussa. Plussaonnea! b=)d
 
).( taisi löytyä syy etten saanut ovulaatiotestiin plussaa :( Piti mennä aamulla verikokeisiin tsekkaa ettei enää hcg:ta. Menin sairaalaan, mutta labrassa niin kauhea jono etten viitsinyt lapsia sinne jättää odotuttamaan. Postissa tuli sitten ovulaatio ja raskaustestejä ja ajattelin tosi fiksuna tehdä raskaustestin kerrankin toiveena nega. Mietin ettei sitten tarvisi enää mennä verikokeeseen, no todellakin tarvii. Testiin kun tuli haamu eli on siis kohtuun luultavasti jäänyt jotain jämiä ja siksi ei ovulaatiotesti näyttänyt mitään, mutta miten ihmeessä se munarakkula oli lähtenyt kasvamaan jos kerta hcg:tä veressä, apuja?!?! Ja kuitenkin yli 2 viikkoa sitte hcg enää 178. Sykkeet siis loppuneet 13.9. hcg 51000 ja 4.10. ultrassa tuo 17mm munarakkula. Tyhmää, kun mies työreissussa ja ihan täpinöissään, että uusi raskaus lähtenyt eikä usko mua yhtään ettei se voisi vielä näkyä vaan varmaan jämiä kohdussa, mutta siis kohtukin ultrattu 3 krt tyhjäksi km:n jälkeen...Se on sitten varmaan kaavinta edessä :(
 
Voi harmi morebabies tuota sun tilannetta. Vai olisko sittenkin niin, että tuo 17millinen olis kasvanut vauhdilla päivässä tai parissa, hedelmöittynyt ja nyt testi sen jo näyttäisi...

Scattylle peukut ojossa.

Viime yönä oli tullut oikein kunnon ruskea vuoto. Ota tästä nyt selvää. Toki nyt olis just mahdollisen kiinnittymisvuodon aika, mutta voiko se olla ruskeeta? Luulisin, että pitäs olla kirkasta verta. Nyt siis menossa mahdollisesta oviksesta laskettuna kp25/33. Tuhru tässä vaiheessa kiertoa ei siis muuten ole mikään uusi juttu. Pitää vain toiveilla vaikka toivoa ei juuri olisikaan.
 
Morebabies: No jopas on kenkku tilanne. : / Eipä tuohonkaan osaa oikein mitään viisasta sanoa kun ei itsellä vastaavasta kokemusta.

Mymosalla kuvassa ihana vauvamasu! :heart:

Omaa napaa sen verran, ettei ole ollut muitakaan positiivisia uutisia. Eilen saimme kuulla ettei mies saanut edes kutsua haastatteluun. Tieto tuntui sikäli erityisen masentavalta, että tämä olisi ollut ensimmäinen sellainen työpaikka, joka häntäkin olisi tosissaan kiinnostanut ihan eläkepaikkana. Vastaavanlaisia paikkoja ei tosiaan ole kovin usein tarjolla. Kaikin puolin olisi ollut hänen kykyjään ja kokemustaan vastaava homma. Vahvasti jäi sellainen tunne, että olivat luultavasti jo paikkaa hakuun laitettaessa päättäneet kuka siihen otetaan. Eihän sellaistakaan saisi tehdä, mutta käytännössä kuitenkin välillä tehdään. Nykyisessä työpaikassa töitä jäljellä enää pari viikkoa, Luoja yksin tietää mitä sen jälkeen.

Kohta neljä vuotta olemme siis eläneet jatkuvassa epävarmuudessa tulevaisuuden suhteen. Tässä vähän ehdin jo elätellä toiveita, mutta näköjään epävarmuus jatkuu edelleen. :'(
 
mymosa
Tollanen köllikkähän se on, tuossa siis 10+1 menossa..


Voi lilja, toivottavasti tulevaisuus jotenkin toisi hyviäkin uutisia, niin vauva kuin miehelle töitä.
Itse en saanut viimeistä näyttöä vielä läpi ja iski sellanen ahdistus, että ei riitä enää yksinkertaisesti rahat, pakko päästä hetkeksi töihin.. on tää sellasta :/
 
Ihuna masu Mymosalla! Tahtoo samanlaisen! =)

Erikoinen tilanne morebabiesilla... Itselläkin tuli kyllä mieleen, että oisko sittenkin uutta raskautta...?

Pettunia: Mä en tiedä noista kiinnittymisvuodoista, kun mulla ei oo koskaan ollu sellaisia. Jostain oon kyllä lukenu, että se voi olla kirkasta verta, ruskeaa vuotoa tai ihan väritöntäkin... Peukut pystyssä, että sulla ois siitä kyse!

ON: Testasin taas tänä aamuna puhtaan negan Davidin herkällä testillä. Tänään on ollu myös vähän sellaisia menkkajuilinnan tapaista oloa masussa, joten eiköhän se täti kurvaa paikalle parin päivän sisällä. :( No, edelliset raskaudet on alkaneet molemmat kolmannesta yrityskierrosta, joten toiveissa on, että niin kävisi nytkin! Toisaalta alkaa herätä pelko siitä, että ehkäpä meille ei suodakaan enempää lapsia... Onhan täältäkin tullut esille useiden kertomuksista, että kolmannen saaminen ei ole itsestään selvää. No, aika näyttää ja onneksi on nuo kaksi ihunaa vintiötä kummiski! :heart:

Nyt lasi punaviiniä ja kullan kainaloon... Hyvät lauantai-illat kaikille! :wave:
 

Yhteistyössä