Korvien putkitus ja risojen leikkaus 4v

Me ollaan tai siis poika on leikkaus jonossa putkitukseen ja risojen leikkaukseen.
Kun kaveripiiristä ei löydy ketään jolle nuo operaatiot tehty niin ajattelin kysellä täältä.
Miten sujuu syöminen leikkauksen jälkeen ja kauan teillä oli kipuja?
Ja kertokaa kaikesta mahdollisesta josta voi olla hyötyä .
Kiitoksia etukäteen
 
Meillä tytölle laitettu putket vuoden vanhana ja samalla poistettiin kitarisat. Jäätelöä syötiin ja kylmää ylipäätään mieluummin kuin lämmintä. Meillä neiti ei ollut kipeä ja muutamassa päivässä oli jo ihan normi lapsi. Särkylääkettä tietenkin kannattaa antaa niin kauan kun on kipeä. Neljävuotiashan osaa jo itse kertoa jos kurkkuun koskee.
 
Oltiin pojan kanssa molemmat operaatiot, kun poika oli 2v. Meni tosi hyvin. Oli herätessään vähän kiukkuinen mut jätskin saatuaan ilo palasi. Särkylääkettä annettiin muutamana iltana. Söi jo seuraavana päivänä normaalisti. Joskin en antanut ruokaa kuin hieman lämpöisenä. Meillä auttoi toi risojen leikkaus yöuniin ja muutenkin poika on ollut sen jälkeen paljon terveempi ja iloisempi =) Tsemppiä laikkaukseen!! :hug:
 
Kiitoksia tsempeistä!
Pojalla lekuri /sairaala kammo, kun aina pistävät (rokotteet, verikokeet). Onneksi ei tarvitse olla yötä sairalassa.
Täytyy vain keksiä jotain extra kivaa leikkauksen jälkeen.
Luin jostain että risojen poiston jälkeen pitäisi yrittää olla aloillaan ettei vuotaisi verta? onko perää?
Lekuri puhui että pari päivää kannattaa pysytellä kotosalla.
 
Tosiaan meillä oli vain toi kitarisaleikkaus, ei nielurisa. Joo, ei sais hyppiä ja pomppia muutamaan päivään. Mut ei me kyllä voitu poikaa pitää aloillaan, on aika vikkelää sorttia :LOL: Mut ei tullut mitään komplikaatioita. 2 päivää saatiin saikkua. =)
 
Aivan, siis kitarisa ja nielurisat on eri asia.

Meidän pojulla leikattiin kitarisa ja putkitettiin korvat 2v9kk, kotiin päästiin tunnin kuluttua operaatiosta, ja seuraavana päivänä oli jo suht koht kunnossa, ja söi lähes normaalisti.
Nielurisojen poisto tehtiin tasan vuosi ton edellisen jälkeen, ja silloin herääminen oli tosi tuskallista ja kurkku tosi kipeä. Oltiin sairaalassa yö, ja seuraavana päivänä päästivät kotiin, kun poika suostui syömään yhden jugurtin, eikä vertakaan tullut. Naapurisängyn pikkuinen joutui jäämään toiseksi yöksi, kun ei suostunut nielemään edes omaa sylkeään. Särkylääkettä annettiin kolmisen päivää, ja tavallista ruokaa vasta noin 4 päivän jälkeen.
Eli kyllä nielurisojen ja kitarisan poisto on ihan eri juttu!
 

Yhteistyössä