koska taaperoille ohkaset lapaset ja välikausivaatteet ulos? +13 näytti tänään:)

"siiri"
No ei kai tuohon mitään päivämäärää kuulukaan olla. Meillä oli aamulla villatakki välikausivaatteiden alla ja sormikkaat ja pipo 2,5- vuotiaalla kun kotoa aamulla lähdettiin. Mittari näytti +4, joten ei ollut yhtään liikaa. Iltapäivällä villatakki pois takin alta ja sormikkaat ja pipo laukkuun ja huivi tilalle, kun lämpötila oli kymmenen astetta lämpimämpi ja aurinko paistoi. Ja kai sekin vaikuttaa mitä siellä ulkona tekee. Hiekkalaatikolle tarvii eri varustuksen kuin kauppaan.
 
"vieras"
Meillä oli +12 ja 2- ja 4-vuotiailla oli haalarit,pipot ja sormikkaat.Silti oli sormet kylmänä, kun sisälle päästiin. Tuulikin oli kyllä aika kova...Kauppareissulle kun lähettiin riitti välikausitakki ja huivi päässä.
 
"vieras"
Verkkarit ja takki päivällä käytössä myös. Nyt illalla kun oli ulkona katsomassa peliä niin sukkikset verkkareiden alla ja ohut pipo + hanskat. illalla on kuitenkin jo aika viileää. Välikausiasu meillä taas vähän turhan lämmin vielä.
 
"vieras"
Meillä 1-vuotiaalle olen laittanut rattaisiin välikausihaalarin, jos on vilpoisa ilma, esim. eilen +8C. Alla yksi vaatekerros. Ei ollut yhtään liikaa, eikä liian vähän. Lapaset kädessä, sehän se suututtaa pientä :D Tänään oli +10,5C, ei laitettu välikausihaalaria, useita vaatekerroksia ja fleecetakkia päälle, ihan sopivasti tuntui olevan.
 
Autolla liikkuessa on pidetty ihan sisävaatteet + takki ja lakki, mut ulos on laitettu välikausihaalari tai ulkoiluhousut + takki, lakki ja lapaset, sekä kumppareihin villasukat.
8kk ikäiselle oon laittanu ihan kunnon tossut + tumput ja kypärälakin + ohuenlakin niin ja haalarin
 

Yhteistyössä