Koskahan on Reiman tehtaanmyymälöissä välikausivaatteiden alennusmyynti?

  • Viestiketjun aloittaja ostoksille haluava
  • Ensimmäinen viesti
Ainakin 5-7. marraskuuta on Kankaanpään tehtaanmyymälässä Hullut Päivät, siellä on kaikenlaista kamaa tarjolla, ilmeisesti välikautta myös. Toppaahan tuskin vielä tuossa vaiheessa myydään kovin hurjilla alennuksilla. Reiman nettisivun uutisiin on välillä lisätty tietoa myymälöiden kamppiksista. Parkanon suhteen en tiedä mitä heillä on tulossa syksyn mittaan.
 
*
Kävin pari päivää sitten parkanossa. Siellä oli muutamia reimatecin takkeja -50%. Haalareita ei ollut kuin muutamat. Pelkkiä reiman takkeja oli myös puoleen hintaan muutamia värejä. Ite ostin Reiman takin kauppatakiksi, normaa hinta oli 59e, nyt puoleen hintaan.
 
ap
Juuri Reiman sivulla vierailin, eikä siellä ainakaan vielä ollut mainintaa "penkojaisista" mut täytyy seurata niiden ilmoittelua. Ja nimenomaan olisin kiinnostunut Parkanon liikkeen alemyynneistä...
 
äiti
Ostin viime keväänä Anttilan Keskusvaraston tyhjennyksestä Reiman kaksiosaisen toppapuvun (vihreä takki, harmaat housut) pojalle 30 eur (norm 59 eur). Meillä otetaan nämä käyttöön kun tulee pakkanen!
 

Yhteistyössä