Koskakohan tämä loppuu.....

  • Viestiketjun aloittaja Rollolainen
  • Ensimmäinen viesti
nuin
Orjuus on jostain ihmeellisestä syystä yhä laillistettua Suomessa. Ei se lopu vaan sitä lisätään koko ajan. Nythän on ollut esillä kaikkien työttömien pakottaminen palkattomiin hommiin. Aina on ollut niin, että työharjoittelijat ovat palkatonta orjatyövoimaa.
 
[QUOTE="vieras";28931236]Niin kauan kun tämä hallitus on päättämässä, niin lisääntyy vaan.[/QUOTE]Näin on. Suuret herrat siellä suuressa Helsingissä ovat päättäneet että ihmiset eivät saa mennä oikeisiin töihin vaan joutuvat orjatöihin nälkäpalkalla.

Huoh.
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";28931261]Joo, vasemmistoa äänestämällä sitä rahaa sataisi taivaasta, kaikki olisivat onnellisia ja kesällä paistaisi aina aurinko.[/QUOTE]

Persefinnejä äänestämällä aurinko paistaisi aina myös talvella.=)
 
"vieras"
Näin on. Suuret herrat siellä suuressa Helsingissä ovat päättäneet että ihmiset eivät saa mennä oikeisiin töihin vaan joutuvat orjatöihin nälkäpalkalla.

Huoh.
Niin...

Tuo nainenhan oli työkyvyttömyyseläkkeellä ja ilmeisesti sai tuon 2€ työkyvyttömyyseläkkeensä lisäksi. Hänen oli näytettävä olevansa työkykyinen ja ehkä silloin oli hyväksyttävyyden rajoissa tuo nimellinen palkka. Eihän se hänen kohdallaan kestänyt kovinkaan kauan ja johti takaisin työelämään ja oikeisiin töihin.
 

Yhteistyössä