Kotivakuutus ja trampoliini

Trampoliini - paras 'iso' lelu joka meille on koskaan hankittu. Siita on ollut monta vuotta iloa kaikille. Ja nyt kotivakuutusfirma ilmoitti etta jos meilla on trampoliini pihalla niin pistavat sopimuksen poikki. Emme ole koskaan tehneet yhtakaan vakuutushakemusta kotivakuutuksen piiriin. Etta ottaa paahan! Onko kukaan muu tormannyt tammoiseen?
 
Åke
Quasimodon tarinassahan on oikeastaan filosofinen vastaus tähänkin mietintään. Waan enpä oikein reteästi osaa tähän sanoa yhtään mitään. Ummallaan olemme kai kumpainenkin, sinä siellä istumassa ruudun toisella puolella ja minä täällä oikoisenaan pallilla. Åkei, leikkisästi.
 
"ihme"
no ei kai se trampoliini nyt kotivakuutukseen vaikuta? vai meinaako ne että jos pesukone hajoo, niin se on sen trampan vika? tapaturmavakuutuksessa saattaa olla jokin ehto, että jos pomppii trampoliineillä ja hyppii laskuvarjolla, niin ei välttämättä kuulu vakuutuksen piirin nämä extreme harrastukset.
 
:O:O aika erikoista. Ymmärrän sen, tai ainakin osittain, että jos vakuutusyhtiö jotenkin rajaa ehtojaan korvauksista trampoliinitapaturmien osalta. Mutta että sopimus irti kokonaan kuulostaa oudolta.
Niin minustakin. Olen kysellyt muilta ihmisilta etta mites heilla. En ole koskaan ollut tyytyvainen tahan kyseiseen vakuutuspuljuun. Katsotaan nyt kun saan 'tutkimustyoni' tehtya etta onko tama uusi trendi jonka kyytiin useampikin vakuutusfirma on lahdossa vai onko tama vaan yksittainen tapaus. Tulee vaan mieleen etta kuinkas ne uima-altaat sitten....??
 
..
eikö kotivakuutus korvaa vain irtainta tavaraa? eikai siihen mitään tapaturmavakuutusta sisälly? tietty siinä on vastuuvakuutus usein, jolloin jos naapuirin kakarat teloo ittensä teidän trampoliinilla niin korvaukset tulis teidän vastuuvakuutuksesta? aika älyvapaata
 

Yhteistyössä