kuinka kauan käynnistys kesti...kokeneet pinoa

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
Eli laitetaanko ylös vähän koskien synnytyksen käynnistymistä, kauan meni, raskausviikot, monesko raskaus ja käynnistystapa. Kilttejä ootte jos jaksatte vastailla. Mulla käynnistetään perjantaina jollon on rv 41+3.
 
"vieras"
Viides synnytys rv 37+5. Aamulla kymmenen jälkeen laitettiin tippa ja sitä lisättiin muutaman tunnin ajan sen kummemmin vaikuttamatta. Sit puhkaistiin kalvot ja lapsi syntyi 30min päästä. Eli synnytys kesti sitten lopulta 30min.
 
En muista tarkkoja päiviä mutta viikolla 37 ja tipalla, Vuorokausi kesti, viikolla 37 ja kalvojen puhkaisu, synnytys kesti kuusi tuntia ja viikolla 38 kalvojen puhkaisu sekä tippa, synnytys kesti yhdeksän tuntia ja tarvitsin apua lapsen ulos saamiseksi.
 
Viimeksi muokattu:
"hippo"
1. raskaus, viikot 34+2, oksitoosinitipalla, kesti ehkä 15 min ja alkoi kivuliaat supistukset. Koko synnytyksen kesto n.4h

2. raskaus, viikot 38+2, oksitosiinitipalla, kesti n.5min ja alkoi kivuliaat supistukset. Koko synnytyksen kesto n.2h
 
"vieras"
Toinen raskaus, suun kautta otettavilla pillerin puolikkailla käynnistettiin 40+0. Ensimmäisen napin sain iltapäivällä, toisen illalla, supistukset alkoivat yöllä ja muuttuivat lähes heti säännöllisiksi. Vauva syntyi seuraavana aamuna (40+1).
 
"vieras"
41+2 klo 9 aamulle käynnistettiin, cytotec suun kautta, lapsi syntyi 41+2 muutaman minuutin yli puolenyön. Varsinaisesti synnytyksen kestoksi laitettiin n. 6h eli siitä, kun aloin tuntea kipeitä supistuksia.
 
"mie"
36+5 cytotec-käynnistys suun kautta. Aamulla aloitettiin ja poika syntyi yöllä klo3.15.. Mitään tuntemuksia ei ollut päivän/illan aikana mutta yöllä klo 2.30 alkoi raju supistelu ja sitten tulikin kiire =)

37+1 kalvot puhkaistiin klo14.30 ja poika syntyi 16.40 =)
 
"kolmen äiti"
2. raskaus rv 38+5 , käynnistys cytotecilla (kohdunsuulle). Puolilta päivin aloteltiin, klo 20 meni vedet ja alko karmeet supistukset, ja klo 21 oli poika syntynyt.
Toi cytotec aiheutti mulle ihan hirveät, jatkuvat supistukset, ja kaikki eteni niin nopeesti etten saanut mitään kivunlievitystä. Mut toisaalta kaikki oli nopeesti ohi. Ei jääny traumoja :)
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";26006176]41+2 klo 9 aamulle käynnistettiin, cytotec suun kautta, lapsi syntyi 41+3 muutaman minuutin yli puolenyön. Varsinaisesti synnytyksen kestoksi laitettiin n. 6h eli siitä, kun aloin tuntea kipeitä supistuksia.[/QUOTE]

Typo korjattu, joskin oli aika itsestäänselvä...
 
"KooKoo"
1. raskaus: Menin rv 38+5 sairaalaan raskausmyrkytyksen takia, seuraavasta aamusta antoivat suun kautta cytotecia kahden päivän ajan eikä yhden yhtään supistusta. Rv 39+1 cytotec laitettiin aamupäivällä alapäähän ja meni ehkä tunti kun tuli ekat supistukset. Lapsivesi meni itsestään iltapäivällä ja supistukset olivat koko loppuillan kamalan karmeita, oksentelin ympäriinsä ja taisin olla vähän pihalla koko tapahtumista... Klo 23.29 syntyi poika =)

2. raskaus: Rv 42+0 menin aamulla kymmeneltä sairaalaan, pari tuntia odottelin salissa ennen kuin alettiin tekemään mitään. Joskus yhdeltä puhkastiin kalvot, ja kätilö sanoi että jos ei tuntiin ala tapahtumaan mitään niin tipalla vauhditetaan synnytystä. Ei alkanut tapahtumaan, paitsi tosiaan sen tipan jälkeen. Tyttö syntyi klo 15.25... Oli ihana ja "siedettävän kivulias" synnytys, tuntui että ensimmäiseen käynnistykseen verrattuna oli suorastaan kivaa synnyttää, vaikkei ekastakaan mitään traumoja varsinaisesti jäänyt.
 
Esikoinen käynnistettiin 42+0, kaks kertaa laitettiin cytoteciä kohdun suulle ja tyttö syntyi 42+1 kukon laulun aikaan.

Toinen käynnistettiin 41+3, kaks kertaa tälläkertaa suun kautta cytoteciä ja poika syntyi 41+4 yöllä.

Esikoisen käynnistyksessä kohdunsuu oli täysin epäkypsä, kuopuksen kohdalla 3cm auki. Saa nähdä miten käy tän kolmannen kanssa :D
 
1. rv 40+13 käynnistys tipalla kesti paripäivää mutta synnytys pysähtyi + tuli muita ongelmia -> kiireellinen sektio
2. rv39+1 käynnistys Cytotec kohdunsuulle, käynnistys kesti viikon.
3. rv40+0 käynnistys Cytotec kohdunsuulle, käynnistyi ja syntyi alle vuorokaudessa.
 
"Näin meillä"
Sain yhden Cytotecin suun kautta klo 11. Supistuksia alkoi tuntua noin klo 14, vedet menivät noin klo 17, saliin siirryttiin pari tuntia myöhemmin. Lapsi oli maailmassa täpärästi saman päivän puolella.
 

Yhteistyössä