Itse olen jo tovin pakastanut niin tavan jogurttteja kuin maidottomia ja ihan syötäviä ovat olleet sulamisen jälkeenkin.
Nyt sitten kokeilin Hyla-jogurttia Valiolta ja hupsista vaan-tuli sikalirua sulamisen jälkeen eikä sekoittamallakaan tullut vahvempaa niin kuin tavan jogurtteilla on käynyt...
Laktoositonta olen pakastanut myös ja hyvin on kestänyt, mutta saas nähdä nyt, kun pakastin saman firman eri lajin..miten käynee...
Onko muista pakastusintoisia...????
Nyt sitten kokeilin Hyla-jogurttia Valiolta ja hupsista vaan-tuli sikalirua sulamisen jälkeen eikä sekoittamallakaan tullut vahvempaa niin kuin tavan jogurtteilla on käynyt...
Laktoositonta olen pakastanut myös ja hyvin on kestänyt, mutta saas nähdä nyt, kun pakastin saman firman eri lajin..miten käynee...
Onko muista pakastusintoisia...????