Kuinka moni vielä söisi???

Meiltä oli sulanut pakastin. Se oli siivouksen yhteydessä napattu pois päältä ja unohtunut laittaa uudestaan päälle. :headwall: Pakastimen sisälämpötila oli laskenut kahdessa vuorokaudessa -2 asteeseen ja sisältö oli jähmeän pehmeää... Eli söisitkö/säilyttäisitkö vielä pakastimessa olevat lihat/marjat/vihannekset??? :confused:
 
Tekisin lihoista ruokaa ja pakastaisin uudelleen valmiina ruokana. Vihannekset samoin. Marjoja söisin niin paljo ku vaan napa vetäis...soppaa, jogurttia, piirakkaa (sen vois pakastaaki). Muutaman päivän aikana marjat (voishan niitä antaa vaikka eteenpäinki, jos jollaki olis pikaista käyttöä).

Eihän ne vielä miksikään ole mennyt jos vielä -2 astetta lämpö.
Semmosenaan en pakastais uudelleen, mutta tosiaan käyttöön menis.
 
..
no tuohan on sama asia kuin jos olisit ottanut ne ruoat jääkaappiin sulamaan. eli uudelleen en pakastaisi mutta käyttäisin nyt ainakin ne marjat. ja jos on esim raakaa ihaa niin varmaan jos nyt heti laittais siitä ruokaa niin olis ok
 
"hmm"
Mäkin tekisin raaoista lihoista ja vihanneksista ruokaa, sen voisi sitten pakastaa jos sitä on paljon, valmiit sulaneet söisin samantien. Marjoista voisi vaikka leipoa piirakkaa, jonka sitten taas pakastaa, tai keittää mehuksi tai hilloksi, joka sitten taas säilyy. Aika vähän heittäisin pois, nehän on kuitenkin ollu tavallaan 'jääkaapissa' kokoajan.
 

Yhteistyössä