Kuinka pian iltapalan jälkeen lapset teillä menevät sänkyyn?

"tiuku"
Hampaitahan ei saa pestä happohyökkäyksen aikana eli n. puoleen tuntiin ruokailun jälkeen. Muuten siitä on vain haittaa kun pehmenneen kiilteen vaurioittaa harjaamalla. Meillä mennään iltapalan jälkeen unille ehkä n. 45min päästä.
 
Meillä iltapalalle ei ole mitään tarkkaa aikaa vaan sopiva ajankohta katotaan sen mukaan miten väsyny tai pirtee poika on. Lelut siivoo ensin paikalleen ja sitte syö sen verran ku jaksaa. Sen jälkeen vaihtaa yöpyn ja käydään peseen hampaat. Hampaiden pesun jälkeen saa valvoo sen verran, että kattelee jotain kirjaa ennen ku alkaa nukkumaan. Aika usein luetaan iltasatu ennen hampaiden pesua tai sen jälkeen.
 
"minä"
[QUOTE="tiuku";23467903]Hampaitahan ei saa pestä happohyökkäyksen aikana eli n. puoleen tuntiin ruokailun jälkeen. Muuten siitä on vain haittaa kun pehmenneen kiilteen vaurioittaa harjaamalla. Meillä mennään iltapalan jälkeen unille ehkä n. 45min päästä.[/QUOTE]

Tätä minäkin olen yrittänyt toteuttaa. Mutta välillä vaan ei ole aikaa. Meillä syödään aina ksylitolipurkka iltapalan ja hampaiden pesun välissä. Sehän periaatteessa lyhentää happohyökkäystä, eli osaako joku sanoa, onko niin paha, jos silloin jää alle puoli tuntia väliä?
 

Yhteistyössä