Kuinka pian

  • Viestiketjun aloittaja Joko
  • Ensimmäinen viesti
Joko
Kuinka pian synnytyksen jälkeen olette rakastelleet? Synnytys oli tosi rankka, mutta pikku hiljaa alkaa tuntumaan, että ehkä tästä selviääkin. Vuotoa on edelleen, mutta alapää ei ole enään kipeä. Mietinkin, että onko hyvä odottaa kunnes vuoto loppuu tai kunnes lopputarkastus on tehty? Kuinka nopeesti haavat umpeutuu vai voiko tikit esim revetä?
 
jälkivuoto loppui 4 vkon päästä, alettiin pikkuhiljaa hommiin. ei tartte oottaa sen loppumista, jos käyttää kondomia ja missään tapauksessa ei tartte oottaa jälkitarkastukseen, päin vastoin lääkärit kyselee, että joko homma sujuu.
 
Meillä hommat sujui kun synnytyksestä oli kulunut viikko... =) Tikkejä synnytyksessä tuli muutama, mutta ei epparia tai suuria repeämiä
Aluksi pelkäsin aivan kamalasti edes yrittää, mutta ei ollut ollenkaan niin kamalaa, vähän vain paikkoja kiristi. Nyt 6 vko synnytyksestä ja voin todeta että seksi on melkein parempaa kuin ennen :D
 
Meillä meni 10 päivää. Jäi tarkkaan mieleen ku neitokainen synyty 10 päivää "etuajassa", eli laskettuna "aikana" oltiin jo hommissa :LOL:
Pikku epparin tekivät ja tietenki tikkejä. Ihteeni pelotti alkuu iha jonki verra ja luulin että yritykseks jääpi, mutta ei tuntunu pahalta, ei ollenkaan. Iiihan vähä vaan nipisti/kiristi. :)
 
Esikoisen synnytyksessä tehty eppari oli niin julkean kipeä, että ei voinut ajatellakaan yhdyntää ennenkuin tikit olivat sulaneet. Toisekseen itseä ällötti ajatus rakastelusta vuotavan alapään kanssa... Oisko joku 6 viikkoa mennyt silloin.

Kakkosen kanssa ei tarvittu epparia, pari kosmeettista tikkiä laitettiin ja jälkivuoto loppui kahdessa viikossa. Hommiin päästiin heti.
 
Auts. Ajatuskin sattuu.. Meillä ekaan kokeillun meni 2kk (tarkastuksen jälkeen) synnytyksessä tuli II-asteen repeämät ja eppari.. Aluksi tuntu, kun olis hiekkapaperilla hangannut. Sattuu vieläkin ja synnytyksestä 6kk. No okei gynelle aika varattuna ja alapää menee tarkistettavaksi.
 
Kummallakin kertaa noin 1 kk synnytyksestä, eli aika pian sen jälkeen kun jälkivuoto on loppunut. Kummallakin kerralla oli paljon tikkejä (ekassa eppari ja tokassa repeämä ) joten odoteltiin senkin takia että haava oli varmasti kunnolla parantunut.
 
Tänään on kulunut synnytyksestä tasan 6 viikkoa enkä voi vielä edes kuvitellakaan seksiä. Pelottaa ajatuskin! Synnytyksessä iso eppari ja lisäksi 2. asteen repeämä emättimessä. Eilen lähti vasta viimeinen itsesulava tikinpää irti, eli sulaminen voi todellakin kestää. Viikon päästä olisi jälkitarkastus, mutta pelottaa sekin, että miten se gynekologinen tutkimus onnistuu.. :$
 
Ekan jälkeen meni kuukauden päivät ja tokan jälkeen reilu viikko ja kuopuksen jälkeen viikko. Ekassa synnytyksessä tosiaan leikattiin väliliha ja tikit hieman kiristi, näissä toisissa kun ei tullut tikkejä niin heti "ajeltiin" kun osui sopiva hetki ja himot ylle :whistle: .
 
Jokaisen kolmen synnytyksen jälkeen on rakasteltu vajaa viikko synnytyksestä. Kaikki mennyt hyvin. Vain ekassa synnytyksessä tehtiin eppari ja oli tikit. Jälkivuoto kesti jokaisesta 4 viikkoa joten kumia käytettiin.
 

Yhteistyössä