Kuinka pitkällä olette, odottajat?

  • Viestiketjun aloittaja "Vieras"
  • Ensimmäinen viesti
"Lady"
Rv 41+1.. Ei näy eikä kuulu vielä! Raivotarjonnassa ollut koko raskauden, kaikki hyvin sujunut eikä mitään ongelmia. Syntymä painoarvioksi saatiin 3,3kg, mutta saa nähä miten kasvaa tässä, kun ei vielä kuulu ulos :) Alkaa vaan olla vähän tylsää, vaikka olo ei olekaan tukala!
 
"vieras"
Tänään 38+0 :) Olo todella hyvä, ilman mahaa ja myllerrystä ei huomaisi raskaana olevankaan. Silti toivon että pian syntyisi, painoarvio päälle neljän kilon laskettuna aikana ja ensimmäinen alatiesynnytys luvassa ja toiveissa. Vielä ei pienintäkään merkkiä lähestyvästä synnytyksestä.
 
"vieras"
40+0 tänään... niin pelottelivat ennenaikaisuudella kun on jo useampi lapsi ennestään ja paikat ollu valmiina jo kauan mutta tässä nähtiin taas :) en tosiaan oo ottanu iisisti kun katras pitää hoitaa... ehkä pitäis ottaa iisisti pari päivää jos sitten jotain tapahtuis :D
Helppo raskaus jälleen eikä vieläkään merkkejä synnytyksestä, muutkin olleet todella täsmällisiä.
 
tonttu24
23+2. Muuten hyvä, uulkopuoliset ei huomaa edes raskautta... mut huomenna alkaa saikkuviikko numero 6 jalan rasitusmurtuman takia. Hermo palaa kun aloillaan tarvis yrittää olla. En oo viel 6vk aikana onnistunu kun kolmena päivänä :D
 
yepps
36+1, paikat aukesi etukäteen joitakin viikkoja sitten, ja pelottelivat, että tulee etuajassa, mutta niinpä onneksi on pysytty vielä yhtenä kappaleena.. :) Muuten olo on oikein hyvä, mutta liitoskipuja, kramppeja ja supisteluja on, ja malttamaton olo - voi kun viikot sais vierimään nopeammin!
 

Yhteistyössä