Kuinka useasti pyyhitte pölyt?!

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
Siis meillä tulee sitä pölyä niin älyttömät määrät ettei mitään järkeä.
Viimeksi lauantaina pyyhitty pölyt ja nyt pitäisi pyyhkiä taas(olohuoneen kalusteet,tv-taso ja lipasto).
Muilla tälläistä?
Mistähän tuo johtuu?
 
"Vieras"
Kerran viikossa. Touhu on tehty helpoksi, olkkarissa ei oo mitään avohyllyjä vaan kirjahyllyissä on lasi/umpiovet joten pyyhkimistä on vaan pinnat. Pyykinkuivaus ja karvamatot, tekstiilisohvat jne on suuria pölyntuottajia. Nyt uudessa kämpässä meillä on nahkasohva, paperinarumatto, ja pyykit kuivataan vain taloyhtiön kuivaushuoneessa ja pyykit viikataan sieltä heti kaappiin. Sänkyjen petaus auttaa kanssa.
 
"juu"
[QUOTE="Vieras";28467006]Kerran viikossa. Touhu on tehty helpoksi, olkkarissa ei oo mitään avohyllyjä vaan kirjahyllyissä on lasi/umpiovet joten pyyhkimistä on vaan pinnat. Pyykinkuivaus ja karvamatot, tekstiilisohvat jne on suuria pölyntuottajia. Nyt uudessa kämpässä meillä on nahkasohva, paperinarumatto, ja pyykit kuivataan vain taloyhtiön kuivaushuoneessa ja pyykit viikataan sieltä heti kaappiin. Sänkyjen petaus auttaa kanssa.[/QUOTE]

Meillä ei tällä hetkellä ole edes mattoja, ja sängyt petataan mutta siitä huolimatta pölyä tulee pinnoille.
 
Meillä sais varmaan kulkea liina kädessä ihan nonstop.
Mutta pääsääntöisesti tulee pölyjää pyyhittyä kerran viikossa joka puolelta ja sit muulloin sieltä, missä ne sattuu häiritsemään.
 
"vieras"
Kerran viikossa. Nyt kevätauringon aikaan tummaa puuta oleva tv-taso ja sohvapöytä näyttää olevan pyyhinnän tarpeessa noin tunnin kuluttua pyyhkimisestä, mutta mulla on muutakin tekemistä.
 
Oikolukua
Silmäni on näin iltaisin vähän vinossa, luin otsikkoa kuinka usein pyyhitte PYLLYÄ
Joo, siis parisen kertaa viikossa tulee pyyhittyä. Yleensä aina imuroinin jälkeen
 
"vieras"
Ei kovin usein, koska ei ole tarvetta. Meillä ei ole mitään ylimääräistä tavaraa tai huonekaluja, joten pölyä pääsee kerääntymään tasoille hyvin vähän. Ei ole kirjahyllyä, ei turhia tasoja... Kun aiemmin pyykit kuivattiin narulla sisätiloissa, silloin pölyä tuli huomattavasti enemmän. Nyt kun käytetään kuivausrumpua, pölyongelma on väistynyt. Imuroin 2 päivän välein lattiat, tasot pyyhin ehkä kerran kahdessa viikossa.
 
"Lilli"
[QUOTE="...";28468279]Pari kertaa vuodessa?[/QUOTE]

Jos meillä pölyt siivotaan pari kertaa vuodessa niin voi olla, että lattialla on kymmenen sentin pölykerros.
Meillä pölyä saa siivota vaikka joka päivä. Tällä hetkellä pari-kolme kertaa viikossa aina imuroinnin jälkeen
 

Yhteistyössä