Kuka tai mikä...

  • Viestiketjun aloittaja kateriina
  • Ensimmäinen viesti
\
Alkuperäinen kirjoittaja 14.06.2006 klo 08:46 Minski kirjoitti:
Murkusta alkaen Stray Cats ja Brian Setzer, jota rakastin ja rakastan edelleen! :heart:

Höh minäkin rakastin häntä joskus.. Nyt on ukko lihonut ja vanhentunut, mutta soitto kulkee yhä hyvin ! Ajatella, hän on jo 47 vuotta.. :wave:
 
Sarde
Stray Catsin Runaway boys on edelleen yksi kaikkien aikojen parhaimpia biisejä :) . Rock-a-billyä tuli kuunneltua, Matchboxit ja Crazy Cavanit - taisin olla Matchboxin konsertissakin ja kyllä oli jännää... Tulee mieleen sen aikainen tanssityylikin, jossa heitettiin jalkaa eteen... muistaako kukaan muu vai lieneekö tämä ihan omaa kuvitelmaa? 50-luvun musiikkia tuli muutenkin kuunneltua: Elvis ja Gene Vincent, the Everly Brothers, yms. Ruotsissakin oli sellainen bändi kuin the Boppers ja tykkäsin hirrrrrmusti biisistä Lovers never say goodbye.

No, kun tuo hurma hiipui, niin tuli uusi idoli - PRINCE! Ja sitten sitä vääntelehdittiin Kissin, Purple Rainin ja When Doves Cryn tahdissa...
:p :p :p
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 24.08.2005 klo 08:24 SaSu kirjoitti:
Mulla lämpimiä tuntemuksia herätti nämä "tukkaheavy" tyypit :kieh: elikkäs ihan vaan mainitakseni esim. Skid Row:n Sebastian Bach...hih!
Ehkä ei nyt idoliksi voi sanoa mutta kyllä se vaan niin iiiiihana oli :p !


ootkos huomannut että kyseinen herra näyttelee Gilmoren tytöt -sarjassa? Sarja on kyllä nyt tauolla, mutta eiköhän se taas jossain vaiheessa ykkösen ohjelmistoon palaa.
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 24.08.2005 klo 09:37 Fola kirjoitti:
Mitä mitä... Eikö kukaan muu kuuntele juurimusiikkia. Rock n` rollia ja countrya???
Täältä ainakin löytyy yksi kova Hank Williams-diggari. Mulla kyllä muuten tuo musiikillinen maku sijoittuu tuonne fifties-; rock`n roll, hilbilly ja rockabillyosastoon. Ihan teinistä asti on tullut tätä musaa kuunneltua ja elettyä elämää sen ehdoin. Lapsen saamisen jälkeen on vähän muututtu "normaalimpaan" suuntaan, myös osittain ton Suomipoppari-miehen vuoksi.
 

Yhteistyössä