Kuka tippuu tänään BB:ssä? Arvauksia ja tunnelmia.

annika ulos
Annika.
Suorassa lähetyksessä ei sanaa suustaan,hihittelee ja vääntelee naamaansa. Puhuu paksaa niin paljon kuin kerkiää,haluaa olla huomion keksipisteessä koko ajan,oikea nirppis.
Roikkuu miksussa kuin takiainen ,ilman miskua ei ole mitään.
 
dsssssss
Toivottavasti Stefan. Mitään sen puheesta ei saa selvää ja alkaa ärsyttämään se Aman perässä roikkuminen. Iso mies ei vaan tajua, että mitään saumaa sillä ei Amaan oo.
 
"minä"
Annika saisi tippua. Stefan on myös täysin turha tyyppi tuolla. Tykkäsin Annikasta aluksi, mutta on nykyään tosi itsekeskeinen ja huomionhakuinen. Itkeskelee saadakseen huomiota ja jos hänellä ei ole asiat hyvin, niin sitten ei saa olla muillakaan. Luulen myös, että Mikaelin rooli talossa muuttuisi mielenkiintoisemmaksi Annikan lähdön myötä.
 
"öö"
[QUOTE="vieras";24792592]No se Janica on ihan täys ämmä :D Säälittävää miten itkee kun on ensin ite käyttäytyny tosi törkeesti. Kuvottava tapaus.[/QUOTE]

Miksi se on kuvottava tapaus?
 
Stefanista ei oo mitään harmia, paitsi ehkä Amandalle..
Toivon että Annika lähtee, ihmeellinen vinkuja ja martyyri. Pidin hänestä aluksi juuri sen positiivisuuden takia, mutta helvettitehtävän aikana tuli todellakin oikea luonne esiin, selkäntakana jauhava vinkuja. Saatais ehkä Mikaelistakin enemmän irti, sitä kuietnkin pitää finaaliviikolle asti katella :)
 

Yhteistyössä