Kulutusluotto

  • Viestiketjun aloittaja Lainaaja
  • Ensimmäinen viesti
kurre2
Pitää olla erityisen hyvä pankkisuhde, jotta kulutuslainan saa ilman työsuhdetta. Toinen vaihtoehto, että tulot (kuten esim. eläke) riittää lainan takaisinmaksuun ilman työsuhdetta.

Esim. www.nettipankkiiri.fi kautta voi hakea lainaa ilman luottotietoja, mutta työtodistus vaaditaan hakemuksen liitteeksi. Työsuhde siis joskus jopa tärkeämpi kuin luottotiedot.

Netistäkin otettavat kulutusluotot vaativat usein todistuksen työsuhteesta sekä palkkakuitin juuri tästä syystä. Pikavipin voi saada ilman todistuksia. Usein maks. vippi on 1000 eur luokkaa. Tätä suuremmat hakemukset vaativat liitteeksi jo todistuksia.
 
Essi Rennberg
työtön tuskin saa uutta lainaa jos tilanne ei jostakin syystä ole vain tilapäinen eli töitä olisi vaihtamassa tai seuraava työ varmasti alkamassa hetken kuluttua.
 
Wassi
työtön tuskin saa uutta lainaa jos tilanne ei jostakin syystä ole vain tilapäinen eli töitä olisi vaihtamassa tai seuraava työ varmasti alkamassa hetken kuluttua.
No tässä on taas se kanta olemassa, että pankkihan antaa lainaa, mikäli sinulla on takausasiat kunnossa ja tulevaisuus näyttää kohtuulliselta. Eli ts., mikäli pystyt takaamaan, että pankki saa rahansa vaikka sitten muun omaisuutesi kautta, on lainansaanti pankista täysin mahdollista. Tämä siis koskee lähinnä vanhempaa sukupolvea, jotka ovat esim. asuntonsa jo maksaneet.
 
2Tormonen
Työtön voi saada kulutusluottoa tai vippiä jos tulot on riittävän korkeat ja selviää luoton takaisinmaksusta. Korvauksia ja tukia kun nykyään on kaikenlaisia. Eläke, sairaspäiväraha, äitiysvapaa muutamana esimerkkinä. Nämä eivät tietysti sama asia kun työttömyys. Työttömyys voi olla myös tilapäistä. Jos tiedät, että tilanne helpottaa jatkossa ja selviät lainoista niin lainavertailu on kätevintä tehdä netissä. Osassa on jo aika kattavat vertailut.Kokeile lainaa esim. täältä.

www.nettipankkiiri.fi
 

Yhteistyössä