Kumman värisen haalarin näistä ostaisit lapsellesi? Miksi?

  • Viestiketjun aloittaja Päättämisvaikeus
  • Ensimmäinen viesti
....
Jos pakko valita niin meidän tytölle tuon punasävyisen ja pojalle tuon sinisävyisen. Ja kyllä, puen lapset sukupuolen mukaan. Minusta nuo näyttäis tyhmiltä toisinpäin.
 
viieras
Ihan törkyrumia molemmat. Ap ihmettelee "kauhuissaan" miten ihmiset nyt noin on sukupuolirajoitteisia, mä ihmettelen miksi ihminen haluaa pukea lapsensa noin rumaan vaatteeseen, jos vaihtoehtojakin on.
 
Vierasss
Jos olisi pakko valita, niin punasävyisen. Tyttäreni ei suostuisi käyttämään sitä toista, jos päiväkodissa jollain pojalla olisi samanlainen. Kerran kävi niin, että ostin mielestäni kivan unisex värisen haalarin, ja käyttämättä jäi.
 
"pinkki"
[QUOTE="...";30758219]No miksiköhän.
Hulluahan tuo värien sukupuolittaminen on, mutta niin tiukasti osa kulttuuriamme, että turha sitä vastaan on pyristellä. Pienten lasten kohdalla vielä onnistuu, mutta vähänkään isommat lapset joutuvat kiusatuksi, jos pukee pojan pinkkiin. Tytöillä sentään onneksi vähän enemmän liikkumavaraa värien suhteen, eli tytöillä "hyväksytään" myös sininen yms.[/QUOTE]
Mun pojan lempiväri oli pinkki ja turkoosi 8 vuotiaana, samoin kuten hänen kavereidensakin. Jopa kynä oli pinkki. Nyt 9 v lempivärinä on punainen. Kriteerinä toki on se, ettei saa olla kukkia, perhosia tms. Sanoo että on täysin kyllästynyt tummaan väriin. Pienenä puin aina poikien väreihin, että olisko tässä nyt tulos :D
 

Yhteistyössä