kumpaa sukupuolta?(viikon 12 ultra)

mitäs sanotte lapsen sukupuolesta? oltiin viikolla 12 niskaturvotusultrassa ja saatiin yks kuva mukaan, siinä näkyy selvästi 2 samanlaista palloa sukuelinten kohdalla, tai miten nyt kuvailisi, kuin kaksi viinirypälettä vierekkäin. kumpi voisi olla, veikkauksia?, tyttö meillä ennestään.
ei sillä että sukupuolella väliä, mutta kyllähän se kiinnostaa, meidän kaupungissa ultrassa sukupuolta ei kerrota, sellainen politiikka keskussairaalassa.

mitä veikkaatte? ja voiko näin aikaisilla viikoilla (viikolla12 )ylipäänsä mitään jo nähdä? :whistle:
 
Mekin vitsinä sanottiin gynekologille np-ultrassa et siellä on esikoisen pikkuveli, niin se oli aivan et häh, miten niin tiedätte et pikkuveli. Sit sanottiin et ei tiedetäkään, mut esikoinen puhuu siitä aina pikkuveli-nimellä. Joten munkaan mielestä sukupuolta ei voi sanoa viel tossa vaiheessa.
 
Joo näkyy selvästi vasta 20 viikolla noin, mutta just kattelin netissä 4D ultra kuvia ja siinä yhdessä näyttivät 12 viikkoista ja sanoivat että tää on poika, kyllä siellä jotain näky haarojen välissä siinä kuvassa, mutta mene ja tiedä :)
 
Me saatiin np-ultrassa tietää että poika tulee, pippelistä osasi ultraajat sanoa, ei mistään palleroista.
Mutta sanoi myös että vain pojan voi selkeästi nähdä noilla viikoilla, muttei tyttöä, juurikin tämän pippelin takia jos se sattuu näkymään.
Ja ultra oli viikoilla 13+ ja on kuva todisteena. :saint:

muoks. niin ja veikkaisin ehkä tyttöä
 
itse jouduin keskeyttämään pienen poikani rv 12++ ja lääkäri katsoi jalkoväliin et poika, ja poika se olikin patologi lausunnon mukaan.. uskon kyllä et jos on poika niin voi nähä jo np ultrassa.. mutta ei varmaankaan tyttöä niin helposti. pikkuisia palloja ei näkynyt mutta ihan pikkuriikkinen pippeli.
 

Yhteistyössä