kumpi näistä nimistä? ja perusteluja myös!

  • Viestiketjun aloittaja "kessi"
  • Ensimmäinen viesti
"kessi"
mitä teille tulee mielee näistä etunimistä? millanen persoona? meillä on ristiäiset sunnuntaina ja ei päästä sit nii millään yhteisymmärrykseen! toiset nimet on jo valmiina ja ne sopii hienosti molempien etunimien kans, mut tästä ei vaan saada päätöstä aikaseks.. kaks päivää aikaa, huoh!

eli kumpi ois parempi, ja PERUSTELUT kans!
nimet :

Emmi / Seela
 
"vieras"
Seela miellyttää itseäni, joten se.

Emmi on ehkä jo menneen talven lumia tai siis ei enää niin muotinimi. Tykkään Emmiä enemmän Emma nimestä. Emmistä tulee mieleen nyt, kun ajattelee niin salkkareiden entinen näyttelijä.

Seela on kaunis nimi ja tulee mieleen sielukas sana Seelasta. :D Seela on tätä päivää ja soveltuu hyvin kaikenmaailman Toukojen, Elleneiden, Adojen, Aurinkojen, Luucasten joukkoon. Seela ei ole liian outo nimi.
 
no kun kysyit..
Seela, kaikki 'vanhat' nimet on ihania ja Seela Sella on ihana. Emmi tuo itselle mieleen kaikki kolmekymppiset Emmit, joista ei niin hyvää sanottavaa, kuten lasten isän ex-vaimo, tosin eihän se mitään tarkoita jos en itse tunne yhtään kivaa Emmiä, mutta ehdottomasti olen siis Seelan kannalla! Se on ihana nimi, mitä toisina niminä?
 

Yhteistyössä