lämpimia voileipä ohjeita

tamalo
meillä ihan perusjutut lämpimissä leivissä:

vaaleeta leipää yleensä ja päälle jotain makkaraa tai tonnikalaa. sitten tomaattia ja juustoa, lisäksi pizzamaustetta tai oreganoa pinnalle ja joskus voitelen ketsupilla leivät ensin, mutta en aina. mielenkiinnolla itsekin otan vinkkejä vastaan aiheeseen liittyen, vaikka nuo perusjututkin on tosi hyviä:)
 
Margariinia, metukkaa/kinkkua, aurajuustoa ja ananasta. Päälle siivut/raastettua Oltermannia (tai sitä juustoa mistä itse tykkää :) )

Meillä käytetään myös aurinkokuivattuja tomaatteja (palvelutiskistä, säilykkeenä ovat pirun pahoja) ja pepperonipaprikaa.
 
meillä kans ihan perusjuttuja:paahtoleipää jonka päälle jauheliha,johon sekotettu kanamunaa,hiukka vehnäjauhoa,tilkka maitoa,maustepippuria ja hienonnettua sipulia.sitten tomaattiviipaleita ja juustosiivuja päälle ja uuniin.nam!
 
taizi
Ruisleipää, johon päälle oliiviöljyä, ketsuppia, tonnikalaa, herkkusieniä ja sit juustoviipaleita ja uuniin noin 10min kait...Mies aina tekee ni en varma...Mut tosi hyvää, eikä mitenkää rasvasta jos kattoo aineita.
 
Jonskulainen
Vaaleeta leipää, ketsuppia, kinkkua (tai paistettua pekonia) ja juustoa. Päälle pitsamaustetta. Joskus laitan myös tomaattia tai ananasta, jos on kinkkuleipä kyseessä.
Ruisleivän päälle ketsuppia, tonnikalaa ja juustoa, päälle pitsamaustetta. Noita meillä tehdään, joskus vaihdetaan leipiä (siis ruisleivälle kinkkua ja vaalealle leivälle tonnikalaa), mutta meideän perheen mielestä parhaiten onnistuu noin.
Jos jää yli tomaattijauhelihakastiketta tai burritotäytettä, niin sitä vaalealle leivälle ja päälle juustoa. Ei tarvi erikseen ketsuppia.
 

Yhteistyössä