Laihdutan. Ottaako siideriä vai viiniä?

  • Viestiketjun aloittaja laihduttava
  • Ensimmäinen viesti
"jaahas"
mahdollisimman kuiva viini tai kossu-vichy. Mutta ongelma on siinä, että 1g alkoholia sisältää enerriaa suunilleen saman verran kun 1g rasvaa. Että 7 dl viiniä = 700 g viiniä. Jos se olisi alkopitoisuudeltaan 10% niin silloin siinä olisi 70g alkoholia. Söisitkö sen verran rasvaa dietillä?
 
"Vieras"
Koska et varmaankaan halua vain laihduttaa vaan pikemminkin oppia pysyvämmin tasapainoisemman ruokavalion, niin mieti tarkasti, mitä alkoholia ja minkä verran haluat kuluttaa pysyväisluontoisemmin? Jos määrä on riittävän pieni, ei laadulla liene suurta väliä.

Opettele siis kohtuullistamaan alkoholinkäyttöäsi, olipa se miten vähäistä tahansa. Painonhallinta ei voi jäädä siitä kiinni, jos juot vain harvoin ja pieniä määriä kerralla.
 
kuule
Laihdutus ei kaadu siihen että juot vaikka molempia yhtenä iltana ja palaat sitten ruotuun, etkä korjaa krapulaa sulaisella ja makealla mätöllä vuorotellen. Vähiten kaloreita on kirkkaassa viinassa. Lantraa sokerittomalla limpparilla tai mehulla. Taste like shit, but..
 
"ellinoora"
Light siiderissä on vain 25kaloria desissä ja erittäin vähän hiilareita eli vaikka pari litraa joisit niin kaloreita tulee vain 500.Näin minäkin teen tänään vaikka laihdutan.
 
"hipsu"
Älä sorru humalaherkutteluun.
Laihduttajalle ei alko sovi lainkaan.
Jos on ihan pakko,kirkkaissa vähiten kaloreita mutta suurin krapula ;)
Kaljaa ja siideriä juodessa saa hurjan määrän piilosokeria, joten kuivista kuivin valkkari tai rose-viini sitten paras,ja ainahan voi lantrata viininkin vedellä.
Tosin sittenhän voi yhtä hyvin juodakin vettä ,vain vettä.
 

Yhteistyössä