Laittaisitteko reklaamaatiota??

  • Viestiketjun aloittaja pettynyt
  • Ensimmäinen viesti
pettynyt
oltiin viikonloppuna syömässä koko perhe Buffassa. seisova pöytä oli tosi puutteellinen,jopa kurkut ja tomaatit lähes loppu pitkän aikaa. aina kun menin pizzaa hakemaan,oli tasan yhtä pizzaa tarjolla muutama pala. siinä jouduttiin sitten kyttäämään milloin mahtaa olla pizzaa pöydässä..:/
huomasin että oli tasan yksi työntekijä tekemässä pizzat ja täyttämässä pöytää!:O että ei ihme jos pöytä oli tyhjillään..... väkeä ei syömässä kuitenkaan tosiaankaan ollut ruuhkaksi asti!

moneen kertaan tulin tyhjän lautasen kanssa takaisin istumaan..kyllä mun mieestä pitäisi varautua useammalla työntekijällä,ettei näin kävisi!
 
Menni K.
Ilman muuta palautetta. Monesti ajatellaan, että se olisi jotenkin kurjasti tehty, mutta todellisuudessa ne työntekijät siellä ovat varmasti kiitollisia siitä, että asiakkaat huomaavat kuinka henkilökuntaa ei ole tarpeeksi. Kun tarpeeksi monta samansuuntaista palautetta on annettu, niin saattavat palkata enemmän ihmisiä töihin, ja henkilökunta voi paremmin :)
 
Menni K.
...niin ja muistaa aina täytyy, että henkilökunta ei ole syyllinen siihen, että vuoroon ei ole laitettu tarpeeksi porukkaa. He eivät tilanteelle mitään voi, vaikka haluaisivatkin.
 

Yhteistyössä