Lanzarotelle talvella lähdössä

3v. ja 1v. lapset mukana.
Mitä näkemisen arvoista siellä voisi olle lapsille?
Meneekö loma rannalla lillutellessa?
Kokemuksia muutenkin reissusta - oisko jotain, joka kannattaa lasten kanssa reissatessa huomioida??
 
Ei siellä valitettavasti taida olla mitään tekemistä noin pienten lasten kanssa. Playa blanca on kylläkin lapsiperheille suunnattu kohde, joten siellä voi jotakin ohjelmaa olla, mutta muualla ei sitäkään. Mihin kohteeseen olette menossa?
 
Me olimme kaksivuotiaamme kanssa viime joulukuussa Playa del Carmenissa. Toivotaan, että säät suosivat teitä. Meitä valitettavasti ei, viikon aikana oli kolme sadepäivää.

Hyvällä ilmalla aikaa voi viettää rannalla, mutta huonolla ja tuulisella säällä siellä on kylmä. Merivesi on liian kylmää uimiseen, mutta rannalla voi tehdä hiekkakakkuja.

Siellä on yksi leikkipaikka keskustassa, jossa poika tykkäsi hyppiä trampoliinilla. Aika kallis ja kiinni sateella. Ostareita ei juurikaan ollut, ainoa oli ns. ulkotila ja senkin leikkipaikka oli kiinni sateella. Eli aika vähissä on tekeminen siellä lapsille. Oman hotellin lastenallaskin oli lämmittämätön ja aivan liian kylmä uimiseen.

Vuokrasimme auton, jolla ajelimme nähtävyyksiä katsomassa. Ekana iltana olimme tervetulotilaisuudessa jollain farmilla, jossa oli hevosia, kameleita ja muita. Sitten siellä on joku eläinpuisto, jossa voi käydä. Vähän kun näkee vaivaa, niin tekemistä löytyy, jos säät vaan sallivat.

Kunnon rattaat mukaan (meillä oli Brion Ponyt), sadesuoja ja sadevaatteet, niin ei tarvitse kökkiä sisällä, jos sataakin. Itselleni ostin sieltä pitkähihaisia vaatteita, kun en ollut älynnyt ottaa niitä mukaan riittävästi.

Paikallisissa kaupoissa on aika hyvin saatavilla kaikkea, jos on vaikka huoneistohotellissa. Vaipat ovat tosi kalliita. Ruoka ravintoloissa Suomen hinnoissa eli aika kallista.
 

Yhteistyössä