Lappilainen menu!

  • Viestiketjun aloittaja "meri"
  • Ensimmäinen viesti
"meri"
käristyksen teon ossaa varmasti jokhainen :D jäinen liha vuolhaan, paistetaan joko voissa tai läskissä, haudutethaan hyvin, mausteeksi vain suolaa.

mulli käristykseen lissään vähäsen sipulia.
Heh, minun anoppi ei osaa, tai siitä tulee sitkas ja vetinen. Ei yhtään sellainen rapea ja rapsakka vain ne lihat lilluu isoina paloina ja kiehuvat. En tosin moiti häntä koskaan.
 
[QUOTE="meri";24535249]Heh, minun anoppi ei osaa, tai siitä tulee sitkas ja vetinen. Ei yhtään sellainen rapea ja rapsakka vain ne lihat lilluu isoina paloina ja kiehuvat. En tosin moiti häntä koskaan.[/QUOTE]

laittaa lihat varhmaan kylhmään pannuun. kuuma valurauta pata, ei onnistu muussa.
 

Yhteistyössä