lapsen diabetes

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
Lapsen diabetes epäily mistää ei löydy mitään taulukkoo, jos teillä jollain olisi tietoo normaali arvoista lapsen kohdalla ottaisin tietoa vastaan. Tai vaikka epänormaaleista arvoista niin tänne vaan..
 
sh
[QUOTE="siis";28970863]Siis tarkotat varmaan verensokeria?

Alle 8 on normaalin, terveen ihmisen "arvo", jos yli 8 niin huolestuisin.[/QUOTE]

Näin. Lisäksi vaikuttaa otatko päivällä pari tuntia syönnistä ja aamulla paastona. Jälkimmäisessä yli 6 on minusta paljon.
 
"siis"
[QUOTE="hmh";28970879]Yli 8 voi mennä normaalillakin lapsella riippuen tilanteesta. Muistaakseni yli 9 ei saisi olla kenelläkään.[/QUOTE]

Ei ainakaan meidän "normaalilla" lapsella mene koskaan yli 8 (eikä minulla), harvoin on edes 7 vaikka olisi herkutellutkin.
 
"vieras"
Lääkäri epäilee kun verikokeesta otettu verensokeri oli poikkeava ja lasten polille tuli lähete tuon ja suuren väsymyksen takia. Niin ajattelin kotona mittailla arvoja.
 
sh
[QUOTE="vieras";28970945]Lääkäri epäilee kun verikokeesta otettu verensokeri oli poikkeava ja lasten polille tuli lähete tuon ja suuren väsymyksen takia. Niin ajattelin kotona mittailla arvoja.[/QUOTE]

Paljonko se arvo oli? Lapsen diabetes jää yleensä kiinni silloin, kun arvot on jo totaalisen pielessä ja kyse on tuolloin päivystysasiasta. Ei siis odotella mitää poliaikoja. Minkä ikäinen lapsi ja miksi verikokeet otettiin?
 

Yhteistyössä