Lapseni sai kutsun kaverin synttäreille, jotka ovat nyt tulevana keskiviikkona (tämä tietysti ihana juttu), mutta kun

  • Viestiketjun aloittaja voehan kökäle!
  • Ensimmäinen viesti
Veran mami
Meillä kyllä oltaisiin valittu se uimakoulu. Lisäksi oltaisiin voitu käydä viemässä lahja synttäripaikkaan ja vähäsen leikkimässä, mutta uimakoulua ei oltaisi jätetty väliin.
 
"vieras"
Toisaalta kun kyse tuollaisesta lyhyestä uimakoulusta niin ehkä uimakoulu sitten. Jos olisi sellainen pidempi aikainen juttu niin sitten kaverisynttärit. Tai sitten kertoisin lapselle tosiasiat että molempiin ei voi nyt mennä joten lapsen pitäisi itse valita kumpaan haluaa ja tästä sitten pidettäisiin kiinni.
 
Abramqsh
Nokia C5-06 ( ????????? ??????? Nokia C5-06 ) — ???????? ????????, ?????????? ?? ????????? S60 5th Edition ? ??????????? ARM 11 600Mhz,
?????????? TFT-???????, ???????????? ?? 16 ???. ??????, ? ?????????? 3.2" ? ??????? ?? 2 Mpx,
???????? ?????? ? ??????????? 1600 x 1200 px.
??????? ?????? ????????????? ?? 1000 mAh, ??????? ????????? ???????? ???????? ?? 600 ????? ? ?????? ???????? ? ?? 11.5 ? ?????? ?????????.
??? ???????????? ????? ??????????: Web-???????, EDGE, WiFi, ?????? Bluetooth, ?, ???????, USB-????.
??? ??????? ?????? ???? ????? ????? ?? 3.5 ??.
????? ????? ????????, ??? ?? ??????? GPS-??????????, ??????? ???????? ??? ?? ??????????? ? ????? ?????!
 
"vieras"
Tuskinpa se lapsi oppii uimaan vielä, oli se sen yhden kerran siellä enemmän tai vähemmän. Meillä on oltu vesipeuhussa kerran viikossa 3 vuotiaasta saakka ja oppi uimaan 6 vuotiaana.
 
"vieras"
Meillä sekä lapsi että äiti valitsisi synttärit. Kerran se kaveri vaan täyttää 6v ja niistä puhutaan vielä monta kertaa =) uimakoulussa ja uimassa voi käydä useasti, eikä ne ole ihan niin ainutlaatuista.
 
"nanna"
lasten juhlat menis todellakin edelle. Olis kurjaa järjestää mitään juhlia jos ihmisten harrastukset kurssit ja shoppailureissut olis tärkeämpiä eikä ketään kiinnosta että niihin juhliin on voitu nähdä vaivaa ja että juhlien sankarilla voi olla kurjaa juhlapäivänä jos kaverit ei tulekaan. Noh mä en olekaan kovin suorituskeskeinen joten en ihmettele että tässä nyky yhteiskunnassa ihmissuhteilla ei oo paljoakaan merkitystä vaan harrastukset menee edelle.
 
"poikia3"
Minäkin veisin lapsen synttäreille, ja menisin sitten tällä viikolla ylimääräisen kerran lapsen kanssa uimaan. Yhden kerran poissaolo ei ole uimakoulussa mitenkään ratkaisevaa ei edes noin lyhyellä kurssilla. Ihanaa toki on, että lapsi selvästi näkyy uinnista pitävän, kun yhden kerran väliin jäänti harmittaa.
 
eliiellielli
Kannattaa auttaa lasta valinnassa, pienehkö lapsi ei vielä osaa ajatella asiaa "pidemmälle". Uimaan oppii myöhemminkin, kaveri täyttää 6-vuotta vain kerran, ja ne synttäritkin on vain kerran vuodessa. Tuon ikäisten kaverisuhteet on herkkiä eli meillä mentäisiin synttäreille.
 
-
Meillä mentäs uimakouluun, koska niitä kaverisynttäreitä kyllä tulee jatkossa vielä vaikka ja kuinka monet. Uimakouluja ei kuitenkaan kovin montaa vuodessa. Ja uimakoulusta yleensä myös joutuu maksamaan, harmittais jättää hyvää ja tarpeellista oppia väliin.
 
"essi"
No ilman muuta menis synttäreille, ja kävisin ite lapsen kanssa uimassa erikseen.
30min pikavisiitti ei kyllä tulis mulle mieleenkään.
Ja se uimaan oppiminen ei tosiaan ole yhdestä kerrasta kiinni.
Kurjaa ois tosiaan synttäreiden järkkäily, jos kaikkien vieraiden puuhastelut ajais aina edelle :/
Mun mielestä kuuluu hyviin tapoihin mennä, jos on kutsuttu.
Mutta eihän tässä nyky-yhteiskunnassa kukaan ajattele muuta omaa napaansa :(
 
Ehdotus
Mä en pistäis lasta valitsemaan, vaan ehdottaisin itse jotain vaihtoehtoa ja kysyisin, että kävisikö tämä ja perustelisin, miksi se olis hyvä. Meillä mentäis synttäreille ja uinti jäisi väliin.
 
[QUOTE="hankey";25439815]Synttärit ja ylimääräinen uimahallikäynti perheen kanssa.[/QUOTE]

Olisiko mahdollista äidin/iskän/isovanhemman mennä uimahallille uimakoulun ajaksi katsomaan että mitä tekevät, ja sitten lapsen kanssa harjoitella samoja juttuja kun perhe käy yhdessä hallilla. Tai jos uimakouluryhmässä suinkin on joku tuttu, niin voisi viestit kulkea.

Oletan että uimahallilla on katselumahdollisuus allastilaan, yleensähän niissä on.
 
meitin ystävät
Ehdottomasti jäisi uimakoulu väliin. Tästä aloituksesta tuli mieleeni eräs harrastava perhe, jolla on joka ilta perheessä jollain jokin kerho tai jumppa tai muu harrastus. "Mukavaa" kutsua heidät aina kylään, kun lupaavat tulla, mutta sitten menevät kuitenkin harrastukseensa (joka alkaa samaan aikaan kuin heidät on kutsuttu) ja sitten lopulta saapuvat 1-1,5 tuntia myöhemmin kylään anteeksi pyydellen myöhästymistään kun oli se ja se harrastus. Siinä sitten juodaan pikaiset puolen tunnin kahvit, kunnes heillä taas kova kiire kotiin nukuttamaan lapsia. Ja tätä tapahtuu oikeasti JOKA KERTA. Voisivat edes ilmoittaa kutsun saatuaan, että tulemme kun harrastus on ohi eikä odotuttaa turhaan muita kahvinjuonnin aloittamisessa yms. Nykyään aloitammekin kahvittelun ilman heitä muiden vieraiden kanssa, saavat sitten juoda ja syödä jämät kahvipöydästä niistä mitä on jäljellä...
 

Yhteistyössä