Lasten kesäkenkävalikoima

  • Viestiketjun aloittaja "Laura"
  • Ensimmäinen viesti
"Laura"
Nyt kun kevätkin on ollut niin myöhässä, on jotenkin vain jäänyt kesäkenkien hankkiminen. Meidän lapsilla loppukesällä 2 ja 4 vuotta täyttävillä on toistaiseksi vain lenkkarit ja kumpparit. Ajattelin hankkia vielä jotkut sandaalityyppiset helposti jalkaan laitettavat. 4 vuotiaalle ehkä jotkut crocs-tyyppiset. Millaisia kenkiä muiden lasten kenkävalikoimaan kuuluu?
 
Innostuin tuossa netistä tilailemaan ja "kun kerralla saa samoilla postimaksuilla", niin monoja tuli tilattua 13 paria. Ja ikää kenkien käyttäjällä on 1½ vuotta :)

Tultaisiin varmasti toimeen kumppareilla, vesikengillä, lenkkareilla ja sandaaleilla, mutta näin nyt tällä kertaa, kun shoppaholismi iski :)
 
Parina viime kesänä olen huomannut, että crocseilla lapset painelevat menemään ellen pakota laittamaan siistimpiä kenkiä. Eli on meillä tytöillä sandaalitkin, mutta crocsit ovat helppoutensa vuoksi suosiossa. Ja erityisesti 4v tykkäsi viime kesänä ballerinoista, sellaiset taidan myös hankkia kaikille.
 
"vieras"
Kolmevuotiaalla on kumisaappaat, gorelenkkarit, tavalliset lenkkarit ja parit kangastossut. Helmikuussa ostin ulkomaanmatkalle sandaalit, joissa silloin oli se 1,5cm käyntivaraa, nyt tila on kutistunut puoleen senttiin eli uudet täytyy ostaa. Lisäksi on rannalle ja vesileikkeihin uimatossut.
 
Kolmevuoitiaalla: Kumpparit, Crocsit jotka ainakin alkukesän ovat vielä sopivat(ovat siis viimevuotiset) ja Vanssin sellaiset kangaskengät. Lenkkaritkin löytyy, mutta ovat sellaiset vähän järeämmät, että ei niitä ainakaan kuumimmilla kesäheleteillä kehtaa pojalle pukea.

Yksivuotiaalla: Isoveljen vanhat kumpparit, läjä isoveljen vanhoja sandaaleita, isoveljen vanhat nahkakengät, isoveljen vanhat lenkkarit... ja ostin minä tuolle nyt ihan uudetkin kun 50% alella sai. Eli siis Vanssin kangastossut hänelläkin.
 
Meillä oli viime vuonna tennarit, gorelenkkarit, kävelykengät, kahdet sandaalit ja kumpparit.

Tän vuoden kangät on vielä vaiheessa, sandaaleja tarvitaan ainakin. Tennareissa pitää olla erilainen malli kuin viime vuonna, jos sellaiset hankin. Kävelykengät ainakin pitää ostaa ihan kohta.
 
"pallero"
3v:llä nahkaiset kävelykengät, lenkkarit, kangastossut, kumpparit. Sandaalit pitäisi vielä ostaa.
6v:llä Goretex lenkkarit, tennarit, sandaalit, kumpparit, ballerinat siistimpään menoon mekon kanssa.
Ja ehkä kummallekin Crocsit, joita olen aina vastustanut mutta viime kesänä hellyin ostamaan ja niitähän nuo taas haluaisivat.
 
"vieras"
Meillä 4.5-vuotiaalla: kahdet goretex-lenkkarit, kahdet Crocsit, yhdet Naturinon sandaalit, yhdet Naturinon kävelykengät. Ja 2-vuotiaalla: Kavatin kävelykengät, Crocsit, kahdet lenkkarit, yhdet paremmat sandaalit, yhdet Reiman canvas-kengät.
 

Yhteistyössä