Lasten suosikki lahjat?

Mitkäs lahjat oli teidän perheessä just nappiin ja mitkä meni vähän ohi? Lasten sukupuoli ja ikä olisi kiva tietää myös :)

Meillä poika 1,5v tykkäsi hirveästi fisher pricen sellaisesta junasta joka soittaa piippolan vaaria, kyydissä eläimiä jotka pitää ääntä myös :)

Poika vajaa 4v tykkäsi pikku legoista ja pikkuveljen dubloista.
 
Rollolainen
kaikki lahjat oli kaikille mielen, mutta parhaimmat taisivat ollla tyttärelle judogi, oli toivonutkin sitä ja kaikkien poikien puhelimet =)
tai siten tuon 17v pojan mielusin lahjja oli tyttöystävän antama nomination koru.mikään ei kuulemma ollut huono lahja, ei edes ne muumi-tikkarit tai piitustudlehtiö 11:lle. HE arvostavat sitä että heille on joku sjatuksella valinnut lahjan. myäs jos köyhällä opiskeliajsiskolla ei ollut varaa mjuuhun kuin piirustuslehtiöön ja kyniin niin se on myös ymmärrettävää.
 


Tämä oli esikoisen ainoa toive ja voi sitä riemua ja iloa, kun hän paketin avasi ja tämän sai :heart: Ja tähän samaan lahjaan tykästyi sekä pikkusisko että parivuotias serkkupoika :D

Kuopuksen lemppari oli isoveljen roska-auton lisäksi vauvanukke, jota on kuljetettu mukana eilisestä lähtien, ja jolla pitää olla pöydässä oma tuoli.
 
  • Tykkää
Reactions: 2good2be4gotten
ämmmmä
14v tyttö on pelaanut koko tän päivän Kid Ikarus nintendo 3DS -peliään, ilmeisesti oli mieleinen, 17v tyttö ei osaa päättää onko ykköslahja ruokailuvälinesetti omaan tulevaan kotiin, puna-musta pussilakana-setti vai uupuva käteinen uutta järkkäriä varten
 
"vieras"
1,5v:n lemppareita oli rusinapaketit. Ihan totta. Sai muumeja, Babybornia, Barbapapaa, Puppe-kirjaa... Mutta mieluiten rakenteli kasoja rusinapaketeista.

10v tahkonnut Skylandersia.

Teinityttö ei oikein mihinkään erityisesti mieltynyt, mutta ei ollut kyllä mitään toivonutkaan joten kaikki oli hänen mielestään ihan kivoja yllätyksiä.
 
"vieras"
Risto Räppääjä ja viileä Venla dvd, Robin cd ja One direction cd+ konserttidvd.
Tyttöjä 6v-12v.

Kaikki lahjat kelpasi. Ovat pienistä lahjoista tyytyväisiä :) Tottuneet jo.
Rahaa tuli jokaiselle 130e.

Risto räppääjä oli jälleen kerran hauska katsella :)
 
ghf
meillä tyttö 3,5v rakastui tähän
http://www.google.fi/imgres?hl=fi&client=firefox-a&hs=fX&sa=X&tbo=d&rls=org.mozilla:fi:eek:fficial&biw=1366&bih=638&tbm=isch&tbnid=OvLGJytMdiCguM:&imgrefurl=http://www.prisma.fi/market/prisma%3Fa_Visit:tuote%3Dz53bb6dwa0zxag3b%26tuotekat%3DPehmolelut%26path%3DLAPSILLE%252FLelut%252FPehmolelut%26paikkakunta%3DJyv%25C3%25A4skyl%25C3%25A4%26osuuskauppa%3DKESKIMAA%26myymala%3DPrisma%2BKeljo%26pageName%3DMain&docid=TC6sKDfwsdxnKM&itg=1&imgurl=http://www.prisma.fi/tuotekuvat//large/22/z53bb6dwa0zxag3b.jpg&w=500&h=500&ei=oJ_ZUIz6NoaD4gTVqYDIBg&zoom=1&iact=hc&vpx=4&vpy=112&dur=3545&hovh=225&hovw=225&tx=114&ty=115&sig=104883001237298541506&page=1&tbnh=141&tbnw=164&start=0&ndsp=28&ved=1t:429,r:0,s:0,i:86
 
Pojan 8v. on ehdottomasti Ultimate Gameplayer sekä LegoCityn iso poliisitalo sekä Emek- rekka.

Pojan 5v. LegoCity- paketit, Emek- rekka, Sikun rekat ja pikkuautot, wrc ralliauto ja palapelit.

Tytön 3v. suosikit ovat piirtotaulu ja Jeesus- vauva :)D nimesi itse nukkevauvansa Jeesus- vauvaksi) sekä Sylvanians Family- talo pupuperheineen että muovailuvahat muotteineen.
 
cvn
Tyttö 4v sanoi parhaiksi tarra-, väritys- ja askaretlukirjat.
Poika 5v ilahtui kovasti, kun sai 4 isoa pakettia legoja. 2 on jo rakentanut, pysyy poika hiljaisena ja tyytyväisenä kun noita näprää.
 
Vaivihkaa
6v tyttö sai angry birds pussialakanasetin, Don't worry be angry birds paidan, monster high nukkeja, muutamia pelejä wiille ja ps3:lle, vaatteita, parit kengät, korut.. Kaikki tuntui olleen mieluisia, olihan toivonut moisia :)
 
"nenna"
Meillä 4v: ehdoton suosikki oli iso pehmohylje sekä pörröiset kissatossut. Hyvänä kakkosena prinsessakorut.
vajaa 2v tykkää ZhuZhuPetseistä kuin hullu puurosta, joten onkin eilisestä illasta istunut leikkimässä niillä + niiden sydänlinnalla ja tanssisalilla.
Meillä tuo isompi varsinkin oli tosi innoissaan myös uusista vaatteista ja lakanoista.
 
"lkjh"
9v tykkäs uudesta kosketusnäyttökännykästään, 8v nomination korusta ja korviksista, 6v tabletista ja 1,5v nukenrattaista ja nuken hoitotarvikkeista. Nämä siis suosikkilahjat :)
 
7 vuotiaan lempparit olivat läppäri ja kamera.
Tuon kohta kolme vuotiaan lemppariksi veikkaan vaaleanpunaista keppiheppaa,joka pitää ääniä.
Ilman sitä ei mene minnekään,edes nukkumaan.
Ylläkin kavioiden kopsetta ja hirnuntaa kuului sängystä,kun tyttö halitteli.

Olipahan kannattava viime hetken heräte,ale ostos arvoltaan 5 euroa!
 
Viimeksi muokattu:
12-v pojan lempparit toivomansa Mario-pelit Wiille
9-v poika toivoi ja sai kauko-ohjattavan helikopterin ja on sillä nyt lentänyt ja ladannut ja lentänyt ja ladannut koko päivän- kuulemma paras hänen koskaan saamansa lelu
5-v pojalla on useampi suosikki: ultimate gamer-pelikone, hevisaurus-kitara ja mikki sekä jättikokoinen (oikeesti toooosi iso) pehmopupu
 
"Minnihiiri"
8v tytön lempparilahja oli ehdottomasti toivomansa kosketusnäyttöpuhelin.

Kohta 5 vuotta täyttävän tytön suosikki lahja oli My little pony Pinkie Pie 'nukke' joka puhuu, kävelee jne. Vähän ku vauvanukke mutta poni siis :) Tykkäsi myös toivomistaan nukenvaunuista, baby bornista ja kunnon värikynistä+värityskirjasta :)

2v 8kk vanha tyttö tykkäsi eniten Titi nalle astiastosta, Baby Born nukesta+nukenvaunuista ( näitä toivoi ) ja barbie juomapullosta :)
 
tuo 6kk ei oikein jaksa innostua sellaisesta soivasta pingviinistä, mutta isosisko 3v painelee sitä ihan innoissaan .
omista lahjoista mieluisimmat tuolle esikoiselle taisivat olla hakka & hevisauruksen cd, vielä puoli kymmeneltä tytön huoneesta kuului heviä & paukutusta :D
 
Viimeksi muokattu:
2:n äiti
4 vuotiaalle eka oma barbie. Voi sitä riemua.

Taaperolle... no myös se siskon barbi, jota "kävelyttää" heti kun siskon silmä välttää. Ja siitähän isosisko ei tykkää :D No taapero taisi pitää myös duploistaan.
 

Yhteistyössä