Lasten tahallinen säikäyttäminen

Kuinka moni täällä on pelannu scary maze tai vastaavia pelejä? Siinähän siis tiiviisti seurataan kuvaruutua ja vähän ennen pelin loppua ruutuun pompahtaa jokin "hirviön" kuva ja kuuluu kauheaa kiljuntaa. Tarkoitus on tietysti pelästyttää pelaaja perinpohjin. http://www.wimp.com/maze/

Onko täällä joku, joka on tahalleen laittanut lapsensa pelaamaan ko. peliä?

Youtubesta törmäsin tähän videoon, jossa vanhempien uhrina oli vasta 2-vuotias! http://www.youtube.com/watch?v=38KzxktwwjQ&feature=related

Itselläni ei vielä valitettavasti ole lapsia, mutta jotenkin julmalta tuntuu, että jotkut vanhemmat haluavat ehdoin tahdoin pelästyttää lapsensa tavalla, joka pelästyttää lähes jokaisen aikuisenkin ihmisen.
Tämäkin lapsi itkee isäänsä pelästyttyään, että ei voi kuin ihmetellä vanhempien julmuutta http://www.youtube.com/watch?v=mFN-liGURPI&feature=related

Millaisia traumoja lapselle voi tuollaisesta ylettömästä pelästyttelystä voi mahdollisesti tulla? Karaistaako tuollainen lasta, niin että myöhemmin elämässään juuri mikään ei enää pelästytä? Vai tuleeko lapsesta myöhemmin arka ja pelkäävä aikuinen?

 
Enpä viitsinyt noita linkkejä katsella kun tuo poikakin on tuossa vieressä, mutta joskus vastaavaa nähnyt siinä hauskat kotivideot ohjelmassa, ja minun mielestä ainakin siitä on hauskuus kaukana... Muutenkaan en tykkää joidenkin tyylistä esim kiusata ja härnätä lapsia jatkuvasti ja nauraa räkäisesti päälle kun on saanut huijattua ym. Ehkä tällaisen uhriksi joutuneet lapset ei myöhemmin niin helposti mene halpaan mutta on tuo tosi inhottavaa. Jotkut vanhemmat vaan tuntuu siitä saavan jotain tyydytystä.
 
töpsy
Aika suoraan sanottuna ääliöitä nuo vanhemmat. Lapsi siinä luottaa vanhempiin ja tekee niinku ne kehottaa ja sit kun alkaa itkeen niin vanhemmat vaan nauraa... :headwall:
 
:eek: :eek: :eek: ei oo todellista. :/

Tuo menee mulla aivan yli hilseen. Kuka vanhempi oikeasti pystyy nauramaan lapselleen joka itkee (ja nyt siis ei kyseessä mikään kiukutteluitku, vaan oikeasti lapsi on pelästynyt). Tollaisilla vanhemmilla ei oikeasti olisi oikeutta lapsiin, sanon minä.
 

Yhteistyössä