Lastentarvike kirpputori HUOMENNA!!

  • Viestiketjun aloittaja jäsen
  • Ensimmäinen viesti
jäsen
(Copy-paste hmp.n sivuilta!!)

Syyskirpputori II

Perinteisillä kirppiksillä on myytävänä runsaasti lasten vaatteita ja muuta lasten tavaraa. Tarjontaa on sekä vauvoille, leikki-ikäisille että isommille lapsille. Kirppareilla on eri myyjät. Tervetuloa hyville ja edullisille ostoksille! Syyskirppari III (28.03.2009) Vuosaaressa Palvelukeskus Albatross, osoite Kahvikuja 3, 2. kerros. Albatross sijaitsee Kauppakeskus Columbuksen yhteydessä, ja sinne pääsee kätevästi metrolla (päätepysäkki). Paikoitustilaa on runsaasti. Sisäänkäynti joko suoraan ulkoa Kelan vierestä tai kauppakeskuksen 2. kerroksesta.

TERVETULOA TEKEMÄÄN LÖYTÖJÄ SUOSITUILLE KIRPPUTOREILLEMME!

Palvelukeskus Albatross,
Kahvikuja 3,
2. kerros Helsinki
Kello:09:30 - 12:30

www.hmp.fi
 
konkari
Tilaa ei todella ole vaunuilla tulla! Siellä monta kertaa ollut ja aina ne rattaat jätetään ulkopuolelle ja isit siellä lasten kanssa odottaa, ihmisiä tosi paljon ja rattailla ei kannata ängetä siihen ryysikseen!
 
v
Alkuperäinen kirjoittaja miinamaria:
Alkuperäinen kirjoittaja viivi:
Alkuperäinen kirjoittaja v:
huomenna sunnuntaina on klaukkalassa myös lastenvaate/tarvikekirppis. Siellä vaatteet on lajiteltu koon mukaan. Eli on helppoo ettiä, kun ei tarvii joka pöytää koluta.
Missä päin klaukkalaa?
Muakin kiinnostaa...
siinä sittarin takana, siinä on toisella puolella tietä neuudet kerrostalot. Oisko viirintie? joku nuorisotila kummiskin.
 

Yhteistyössä