Legolandiin edullisesti - mahdotontako?

  • Viestiketjun aloittaja 2 aik. + 2 lasta
  • Ensimmäinen viesti
2 aik. + 2 lasta
Olisi halua viettää kolme kokonaista päivää Legolandissa, mutta noi valmismatkat on kalliita ja lyhyitä (lähtö illalla ja paluu kesken päivän lähtöpäivänä). Onko joku tehnyt tuonne reissua edullisesti? Vinkit jakoon kiitos! Aikataulu ei salli omalla autolla menoa, vaan lentämällä pitäisi päästä.
 
"Kipuna"
Ihmettelnen miksi joku haluaa legolandissa viettää kolme päivää? Oltiin viime kesänä Tanskassa 4 pv josta yksi päivä legolandissa. Ehkä riippuu lasten iästä, meillä 4 ja 5v. Billundisssahann ei ole MITÄÄN muuta kuin legoland.
 
"Miranda"
Me tehtiin omatoimimatka eli lennot Hki-Kööpenhamina edestakas, yövyttiin Kööpenhaminassa. Oltiin Legolandissa yksi päivä aamusta iltaan. Upea paikka, paljon nkemistä, kokemista ja kaikkea kivaa koko perheelle, lapset 3v, 5v, 7v, 9v. Legoland vaan osoittaui aika kalliiksi paikaksi. Aluelipulla pääsee kyllä katselemaan koko alueen, mutta paljon oli erikseen maksullisia juttuja + ruokapaikat aika hintavia, puhumattakaan kaikista ihanista kahviloista, lettukojuista, jätskikioskeista jne... Ja tietty siellä oli myös myymälöistä, joista saa esim. Lego-pakkauksia joita ei muualla myydä, kivoja vaatteita, leluja. Mastercard ei käynyt missään, Onneksi oli myös VISA mukana.
 
"aapee"
[QUOTE="Kipuna";29526392]Ihmettelnen miksi joku haluaa legolandissa viettää kolme päivää? [/QUOTE]

Yksi päivä ei kuulemma riitä koko Legolandin koluamiseen ja lisäksi lähellä on se vesipuisto, jossa menisi kolmas päivä.
 
Vierain
[QUOTE="aapee";29526446]Yksi päivä ei kuulemma riitä koko Legolandin koluamiseen ja lisäksi lähellä on se vesipuisto, jossa menisi kolmas päivä.[/QUOTE]

Kyllä se yksi päivä riittää. Onhan siinä vesipuistokin lähellä. Itse tulisin hulluksi, jos koluaisin 3 päivää landioita putkeen.
 
"vierailija"
Me lennettiin Kööpenhaminaan ja vuokrattiin auto sieltä. Yövyttiin 3 yötä n. 20-30 km päässä Billundista (en muistaa enää kaupunkia). Legolandissa oltiin 2 päivää. Itse kyllä varaisin sinne sen pari päivää yhden sijaan niin ehtii rauhassa katsella kaikki läpi. Ja vaikka matka olikin halvempi kuin pakettimatka niin kyllä siihen kaikkinensa meni muistaakseni n. 2000 e (2 aikuista ja 2 lasta). Tykättiin kyllä kovasti.
 
Muutama vuosi sitten lensimme Helsingistä suoraa Billundiin Finnair Plus-pisteillä ja yövyimme hotelli Legolandissa (kallis, mutta päivän aikana pääsi käymään hotellissa ja pystyi palaamaan puistoon takaisin).
2 päivää Legolandissa oli oikein hyvä, kolmas päivä eläintarhassa ystävän kyydillä.
 
saksassakin on
Me oltiin viime kesänä Saksan Legolandissa kaksi päivää. Yhdessä päivässä ei olisi ihan kaikkea kerinnyt, vaikka olimme siellä tosi hiljaiseen aikaan, ei siis tarvinnut jonottaa mihinkään laitteisiin. Ja mitä on juttuja lukenut, niin joskus jonottamiseen menee aikaa hirveästi, eli kyllä suosittelen kahta päivää. Me mentiin Muncheniin lentäen, vuokrattiin auto ja oltiin Legolandin suunnalla hotellissa öitä. Reissattiin kyllä muutenkin siellä etelä-saksassa ja munchenissä.

Halusin tämän vaan siksi kirjoittaa että ihmiset tietäisi että Saksasakin on Legoland, kuten myös muutamassa muussakin paikassa, ettei se Tanskan Legoland ole ainoa vaihtoehto. Legolandin sivuilta löytää kaikkien kotisivut.
 

Yhteistyössä