Leikkiikö teidän 8-vuotiaat lapset?

  • Viestiketjun aloittaja "auringonkukka"
  • Ensimmäinen viesti
"auringonkukka"
Olen tosi huolissani tytöstä, joka on olevinaan teini-ikäinen ja enemmän kiinnostunut kännykästään ja vaatteistaan kuin leluistaan. Itseasiassa en ole nähnyt hänen leikkivän leluillaan koko kesänä (kesä tietysti kuluu muutenkin helposti ulkona), enkä nyt syksynäkään.
 
"kolmen äiti"
Minun pian 10v poika leikkii legoilla ja beybladellä :) Ja toivottavasti leikkii jatkossakin, isoksi ehtii kyllä.
Pelaa myös tietokoneella ja katselee tabletilla videoita, mutta leikkisyys ei ole kadonnut.
 
vierras
Leikki pehmoleluilla, leikkikeittiöllä, nukeilla ja työntelee nuken rattaita. Toisaalta on taas todella kiinostunut vaatteista, hiusten laitosta, huulikiillosta ja kynsien lakkaamisesta. Puhelimella pelaisi rajattomasti ja kavereiden kanssa puhelut myös venyisivät, mutta me vanhemmat vahditaan vielä aika tiukasti puhelimen käyttöä.
 
"nasuli"
Leikkii kyllä. Poika kaivaa muutaman kerran viikossa pikkuautonsa esiin ja niillä ajelee, rakentelee legoilla yms. Toki liikaa katselee töllöä; jaksaa vaikka kuinka kauan tuijottaa Paavo Pesusentä ja Franklinia. Jalkapalloa pelailee niin kamujen kanssa, kuin aina iltaisin pihalla iskän ja sisarustensa kanssa.
 
"Lissu"
Leikkii, mutta monet tytön luokkatovereista (3 lk) on jo pieniä teinejä. Osa alkanut näemmä kesän aikana meikatakin jo. Tuo on niin yksilökohtaista koska tuo vaihe tulee eteen, toivon että oman lapsen kohdalla ei vielä pitkään aikaan.
 
"Lissu"
Ap, jos tyttö ei enää leikeistä kiinnostu, niin jospa yrittäisit keksiä hänelle vaikka jonkin harrastuksen mistä kiinnostuisi. Ohjaisit siis tytön kiinnostuksen vähän "aikuisempiin" juttuihin mutta ei ehkä saisi vaatteet, meikit jne vielä liian suurta roolia tytön ajatuksissa.
 

Yhteistyössä