Listataanko suuria kusetuksia?

  • Viestiketjun aloittaja "Vieras"
  • Ensimmäinen viesti
"E-e"
[QUOTE="vieras";29044367]enkeli-elisa[/QUOTE]

Tämän mäki olisin sanonut. Viime kesän sateinen heinäkuu kului neljän seinän sisällä netissä, Elisa-gatea tutkiessa. Se oli uskomattoman koukukttava tapaus.
 
Maidon ja vehnän lobbaus
Kevyttuotteet
Kemialliset aurinkorasvat
Syöpäkamppanjat ja -hoidot ja monet muut lääkkeet, voisi melkein sanoa että lääkefirmat ylipäänsä
Valtionvelat, valuuttojen arvo
Raamattu (ei kokonaan mutta suureksi osaksi)
 
  • Tykkää
Reactions: Orion-
[QUOTE="Sirkkeli";29044357]No se maailmanloppu 21.12.2012 vai milloin se nyt oli. Herkkujen kera sitä odottelin tv:tä katsellen ja koiraa silitellen, mutta ei vaan tullut. Herkut oli kyllä vahingossa hankittu, en muistanut koko uhkaa.[/QUOTE]

Minä tein samaa. Ja kovasti ihmettelin, kun maailmanloppua ei sitten tullutkaan. Miten saattoi mennä pieleen, kun kyseessä sentään oli maailman kokenein maailmanlopun ennustaja?
 
"vieras"
Magneettikorut, -pohjalliset ja kaikki muut magneettikrääsät, jotka lupaavat puhdistaa ja parantaa ihmisten elimistöä. Niin ja ne ihmeen kaulakorut, joiden sanottiin muuttavan ihmisten energiakenttiä ja karkottavan itikoita tai jotain... Ja niitä taisi olla lemmikeille myös? :D :D

Ja me jouduttiin liittymään tuohon jätevesi hommaan viime vuonna.. 7500 euroa hurahti siihen. Grrrr! Ja kunnalta kun asiaa selviteltiin vielä, niin sieltä todettiin, että jos tonttimme koko olisi 5000 neliötä isompi niin silloin ei olisi tarvinnut liittyä kunnalliseen jätevesisysteemiin... Ja nykyinen järjestelmä olisi riittänyt. WTF??!! Iiihana suomalainen byrokratia... Uuuuh!
 
"vieras"
Mustikkapiparit joissa ei ole mustikkaa.

Kuningaskuluttaja teki tämän paljastuksen jossa selvitettiin että mustikkapipari- nimellä myytävässä piparissa ei ollut edes 1% verran aitoa mustikkaa missään muodossa.
 

Yhteistyössä