Lokakuun 2007 taaperot, loka/marraskuussa/joulukuussa

Keiju07
En hetkeen ollutkaan lueskellut ja nyt kun tänne pääsin, niin vetikin hiljaiseksi! Hippikselle, kolmen lapsosen äidille suuret onnittelut! :heart:

Ihanaa, että olet tarkasti jaksanut kokemaanne kirjoittaa, eräänlaista terapiaa varmasti sekin. Ja tyynesti osaat asioihin suhtautua, vaikka ei tarttiskaan. Ihanasti ovat teitä TYKS:ssä kohdelleet, valokuvat äidille jne. Mukavan ihmisläheistä! Ja vaikka mitään vastaavaa kokemusta ei mulla olekaan, niin jotenkin osasin eläytyä siihen, miltä susta on täytynyt tuntua silloin, kun nukutusaine on alkanut vaikuttaa. Ihanaa myös, että olet jaksanut pikkuisille omaa maitoasi pumppailla, on varmasti rankkaa, etenkin kun keskosten kanssa täytyy tuosta hygieniasta pitää ihan eri tavalla huolta. Käväisi mielessä, että saisitko jostain tai raaskisitko kuitenkin hankkia jostain vielä yhden pumpun, tammikuuhun on todella vielä matkaa ja se, että yöllä ei tarvitsisi keitellä osia säästäisi varmasti sun voimia melkoisesti!

Mamalle onnittelut iloisesta uutisesta! Kyllä te hyvin tuutte pärjäämään ja vauvat ovat valloittavia!!

Katjannalle onnea uuteen harrastukseen! Ihanaa kuulla, että löytyy aikaa itseäänkin varten! Sitä odotellassa... (tosin, työnteko on tällä hetkellä mua itseä varten, taloudellisestihan tämä on täysin kannattamaton järjestely, että se parempi palkkainen on kotona...)

Nauratti, Katjanna, myös tuo teidän harminpaikka-termi. Meillä on ihan puhuttu jäähypenkistä. Tuo on ehdottomasti parempi ja kuvaavampi lapselle itselleenkin. :D
Meillä on penkki siis tuulikaapissa (en tykkää käyttää omaa huonetta rankaisuun, vaan sen on oltava turvallinen) ja sinne menee pohtimaan asioita, jos on tosi kiukutteleva. On vaan mennyt osin sellaiseksi leikiksi, että oikein hakemalla hakee sinne tai siis toistaa kielletyt jutut. Ja itse tulee usein hihitellen pois. Eli ei kovin voimakas tuo synnintunto vielä tyttösellä...

Ti-ti-nalle meilläkin kovin IN ja konsertissakin käytiin. Halaili lopuksi ja sitä onkin muisteltu ahkerasti. Ja dvd pyörii... ja yksi vauva-ajan helisevä nallepallokin on uudestaan suosiossa ja se on nimetty Ti-ti-nalleksi :D .
 
En malta olla laittamatta ....

otan kohta pois - nää on niitä toukokuisia kuvia minusta ja prinsessasta ....




Alkaa täälläkin jo näpyt vähän taantua, tosin pumpulihanskat kädessä tätä vielä töistä kirjoitan - ei ole työkamut halailleet meikäläistä, kumma homma.
Viutsin hoitoonkin sain tänään vasta autokakun sun muut keksit vietyä...

Muiden napoja myöhemiin , Hippikselle jaksua ... ja koeta nukkuakin ... tuli mileen, että josko hetken päästä ehtisit lypsää harvempaankin, että saa unta palloon Sinäkin ...

terkuin ja toipumaan päin,

 
Hyvin olet Hipkukka tarinaanne kirjoittanut, elävästi, niin että tilanteet osaa osapuilleen nähdä silmissä. Mietin, miten voi synnytykset olla erilaisia!! Miltä mahtaisikaan moinen kokemus tuntua, sillä hetkellä ja sitten myös jälkeenpäin... Ihanaa, että olette saaneet noin hyvän hoidon ja huolenpidon. Varmasti auttaa epävakaata tilannetta, kun voi todeta joukkojen olevan valmiudessa :) . Aikamoista olette todella kokeneet ja sinä päällimmäisenä. Teillä onkin sairaalaankin melko pitkä matka, että ihan noin vain ei sinne lähdetä ja takaisin tulla... Kuulostaa hyvältä ajatukselta ja päätökseltä rauhoitella tätä viikkoa. Todella urhealta kuulostat ja osaat ottaa asiat hienosti vastaan. Maitokin nousi tosi hienosti ja aivan mahtavasti olet jaksanut pumppailla. On varmasti todella raskasta varsinkin nuo yöpumppailut, mutta myös tärkeää lapsille ja raskaudestaan huolimatta varmasti sinullekin. Jotakin oikein todella konkreettista annettavaa pienille nyt ja tässä :heart: . Nytkin tovin ihan vain istuin ja mietin sinua ja kokemaanne, on kyllä hurjaa aloittaa uusi tällä tavoin :hug: . Mutta on se kyllä myös mahtavaa ja ihmeellistä, miten hyvää hoitoa täällä Suomessa pienet saavat. Osaavissa käsissä pienet ovat ja hienoa, kun kaikki on kuitenkin sujunut ehkäpä jopa niin hyvin, kuin tilanteeseen nähden mahdollista :).

Hieno kuva YO ja Viu-leidiestä! Olette te mahtava tiimi kruunupaitoinenne ja muutenkin!!

Katjanna, wau mitä harrastusta olet aloittamassa! Melkoinen ostos :). Meillä on vanhemmilla pieno, meitä lapsia varten aikanaan hankittu. Muutaman vuoden kävin pianotunneillakin, mutta eipä minusta tainnut siihen lajiin olla. Isäni on opettaja ja aikanaan hälle sanottiin, että kaikkea muuta voit opettaa, mutta et musiikki, että ehkä oon valitettavasti tässä tullut isääni ;). Kerrohan sitten harrastuksen edistymisestä!

Hippiksen kokemustenkin myötä mieleen on noussut taas kysymys siitäkin, mitä olivatkaan varhaisimmat viikot, että pienillä on mahdollisuus jaksaa jatkaa, jos syntyvät kovin aikaisin?

Topsy, meillä tuo kolmas osui hyvin kaveriksi keskimmäiselle. Tai mistäpä sitä tietää miten asiat olisivat toisin, jos tuota kolmatta ei olisi, mutta meillä on niin, että esikoinen ei ole keskimmäistä huolinut leikkeihinsä enää pitkään aikaan (syystä tai toisesta, usein oikein haukkuu toisen pataluhaksi :(, joskus sitten kodin ulkopuolella leikkivät hienostikin). Joten toinen sai kaverin kolmannesta :). Ja eka nauttii omasta ylhäisestä seurastaan, ohhoijaa...

Minä olin tänään töissä ja nyt alkoi 3 päivän syysloma, ihanaa! Perjantaina jos sitten jaksais taas töihin, ennen kun on viikonlopun vuoro :D
 
Onnittelut täältäkin kaikille 2-vuotiaille sekä vauvan/vauvat saaneille! :heart: Ja puolestaan kiittää hän onnitteluista! =)
Hipkukan tarina kosketti...voimia ja jaksamista! :hug: Tuplasydämellisen onnittelut! :heart: :heart: Ovat he kyllä tooosi pieniä, voih... =)

Täällä ei mitään ihmeellistä. Töissä kävin jatkohakemuksen hoitovapaaseen hakemassa, että nyt sitten virallisesti olen kotona vielä vuoden! =) Pihistelyt jatkukoon, mutta en halua töihin vielä mennä. Ei pysty edes ajattelemaan moista...
Ja synttärit vietettiin viikonloppuna! :D Jälkikäteen taas mietittynä vähempikin ois riittäny...Mutta tarjottavat tekivät loistavasti kauppansa ja mää kun tykkään laittaa ja etenkin koittaa ain jotain uutta! Mutta olin kyllä pitkästä aikaa niiiiin kuitti viikonlopun jälkeen että huh huh! Sen siittä saa! Mutta eipäs taas tarvii vuoteen laittaa paitti keväällä noille isommille vuorostaan, mutta siinä menee molemmat yhdellä kertaa kun ovat samassa kuussa syntyneet! :D
 
Alkuperäinen kirjoittaja Keiju07:
Ja vaikka mitään vastaavaa kokemusta ei mulla olekaan, niin jotenkin osasin eläytyä siihen, miltä susta on täytynyt tuntua silloin, kun nukutusaine on alkanut vaikuttaa.
Mie meinasin siinä sängyllä maatessa, kun anestesia-setä valmisteli nukutusta, tokaista, että nuijanukutuskin käy :snotty:
Ja ponnistusvaihessa, en tosin muista kumman, kysyin kätilöltä, että eikö hän voisi vain ottaa lasta jalasta ja nykäistä. Ei kuulemma voinut...
:D Kyllähän sitä joitain (ainakin itselle) hupaisia asioita on jäänyt mieleen.

Mutta sitä en osaa sanoa, kumpi on ollut fyysisesti rankempi synnytys. Tämä vai esikoisen (iso vauva, imukuppi ja III-asteen repeämä ). Kyllä sitä saa ihan tosissaan tehdä työtä, jotta pienen pienenkin saa ponnistettua ulos.

Mie muuten kirjoittelen tästä kolmessa ketjussa täällä, monikkoperheissä ja odotusketjussa. Eli kannattaa niihinkin välillä vilkaista, profiilin kautta taitaa olla helpointa. Ei tule sitten niin paljon toistettua itseäni ja voi olla, että on hiukan eriasioista tullut kirjoiteltua eri paikkoihin. Arvannen teidän uteliaita kuitenkin olevan :D
 
=) tässä aikani kuluksi vain selailin näitä sivuja mitä silloin esikoista odottaessani usein käytin ja uskomatonta että vieläkin sama ketju täällä, ihan tuli tippa linssiin :hug: aika ihanaa että olette pitäneet yhteyttä!! tuttuja nimimerkkejä löytyi :)
Tosiaan 2007:t ovat 2vuotiaita pikku taaperoita, niin se aika vierii!! esikoiseni syntyi 12.10, ja toinen on syntynyt 18.02.09, ei tässä enää ehdi netissä istuskella kuin joskus vahingossa, tuntuu että vuorokaudessa on muutenkin liian vähän tunteja!! taidan alkaa taas käymään täällä sivustoilla jos vielä otatte mut mukaan?? :) olis kivaa ku on muitakin samanikästen äitejä!!
 
Todella söpö kuva YO:lla :heart: :heart:

Hipkukalle edelleen paljon jaksuja!! Ja tietty pikkusille voimia!

Suzille tervetuloo takasin :D huvikseni vilkasin sun profiiliin ja sieltähän pääs lokakuulle 07, pakko oli käydä hihittelemässä siellä omille kirjotuksille :LOL: tosin samat tuskanhuudot löytyy reippaan kuukaudenkin takaa :LOL:

jaa onkin mentävä, paan tuon kuvan jonka ehdin ladata

 
tin
Suzille: Tervetuloa takaisin! Minäki muistan sinut! =)
PuPulla ihana kuva blondeista ;)
Samoin Yo ja Viu, mahtava tiimi! Kuva on jotenki tosi rakkautta pursuava :)
Katjannalle tsemppiä pianoharrastuksen alottamiselle! Mullaki on mummun perintöpiano mutta eihän se tänne mahdu :( mutta joskus sitte on ihana ku saa soitella!

Me ostettiin kans eilen vihdoin ja viimein se tupa :) 3h, k, oh, takkah, s, 2x vh ja tekemätön yläkerta! Vähä ihanaa päästä täältä kaksiosta pois. Toki remppaa tehdään, pinnat ja sit keittiö ja vessa laitetaan ihan uusiksi mutta kaikes rauhas. Ku täs on ny muitaki ressin aiheita niin enää ei tarvi ottaa isoa ressiä ku se on jo oma :D Tottahan rempas on aina oma hommansa ja miettiminen mutta en jaksa siinä pitää aikatauluja. On täs ny tää opinnäytetyö(toki vasta suunnitelma :kieh: ) ja kertausharjotukset ja kaikki semmoset pois alta. Saa sitte Tatuki vihdoin oman huoneen.

Synttäriäki juhlittais sitte vloppuna. Perjantaina on oikee päivä ja päiväkotiin pitäis viedä vähä herkkuja!
 
Hui :eek: Tänne oli ilmestynyt lokataaperot 08 -ketju. Pitääkö meitin kohta siirtyä leikki-ikäisiin. Vastahan sitä vauvoista siirryttiin tänne :D

Meitin pojalle järjestyi hoitopaikka. Tänään ollaan menossa tutustumaan ekaa kertaa. Ja sopimaan tarkemmin tutustumisaikataulusta yms. Tuo mihin pääsi on aloitteleva perhepäivähoitaja. Nopeasti kunta paikan kyllä järjesti, viime perjantaina jätin hakemuksen...

Pikku lapsukaisista kirjoittelin muuten tuonne monikko-odottajiin hiukan. Käykääs sieltä kurkkaamassa :wave: Tosin täytyy lisätä, että tytön munuaisarvot ovat eilen olleet paremmat ja hää on alkanut pissailemaan kunnolla. Ehkä ne muutkin arvot nyt sitten asettuisivat ja päästäisiin nostamaan maitoannosta. Poika saa tällä hetkellä 12ml ja tyttö 6ml kolmen tunnin välein.
 
Ehtoota pitkästä aikaa :wave: Ja ompas täälä tapahtunu..oikeen tuli kylmät väreet kun luin hipkukan uutiset. Onnea koko perheelle sylin täydeltä :hug: Hurjan hyvin oot jaksanut kaiken rumban tai vaikutat tosi tyyneltä.Voimia paljon tuleviin päiviin :heart:

Ihania kuvia teillä.Miekin voisin pitkästä aikaa laittaa tytöistä kuvan.

Ellalla taas alkanu kauhukohtaukset :/ Viimeeks niitä tuli joulu-helmikuussa, eli pitkä tauko olikin.Onneksi ei ole jokaöistä..n.jokatoinen yö valvotaan. Annille aloitin kiinteät kun ei enää oikeen maito riittänyt ravinnoksi ja paino ei kauheesti noussu.Huomenna olisi Ellan 2vee neuvola,saa nähdä mitkä mitat neidillä on.Kotipuntari antaa 10kg ja on tuo ainakin 86cm-näin veikkaisin.

Mie alotin nyt sen juoksukoulun ja voi vitsi et tykkään.Tänäänkin jaksoin 8km lenkin juosta ihan helposti...nyt kun pääsisin vielä tästä pelastusrenkaasta mahassa niin ois kiva.Tuntuu et se vaan kasvaa.Systeri sanokin et ehkä oot uudestaan raskaana.Ai kauhistus-ei kiitos nyt.Ostin jo hääkutsukortti tarpeet ja rupeen askarteleen jahka jaksan.Nyt on tukkaoperaatio käynnissä.ÄLKÄÄ OTTAKO LIIMA HIUSTENPIDENNYKSIÄ.Kolmas kerta toden sanoo,nää ei lähe päästä millään.3 ihmistä poisti 6h asetonilla ja pihdeillä,seuraavana päivänä 2ihmistä 4h ja ite 1h ja vieläkin näitä on n. 30kpl päässä.
No mutta tulipas omaa napaa.. :ashamed: Laitampa vielä kuvaa ja luen edellisiä juttujanne :D
 
Auttakee kokeneemmat huutiksen käyttäjät :attn: Laitoin elämäni ensimmäisen kerran sinne myyntiin Eelin toppiksen, mutta nyt ilmoitustani ei löydy millään hakusanalla :eek: Mitenkäs se sellainen hakusana lisätään? Ostin Eelille pitkään himoitsemani Nova Starin toppiksen. Ei se sitten soveltunutkaan Eelin rotevalle vartalolle ja ehdin jo laputkin innostuksissani irrottaa. Harmittaa.

Hipkukan synnytystarinaan on helppo eläytyä. Onnea kovasti pienistä :heart:
Yo:sta ja Viusta IHANA kuva!
Tervetuloa takaisin Suzi :wave:
Vip Minä lahjoin Eelin joulukorttikuvauksiin pipareilla "nyt kun pistät tonttuhatun päähän niin saat piparin jne" Tuskanhikihän siinä tuli ennen kuin sai edes jonkinlaisen otoksen. Sievä neiti teillä.

2 vee neuvolassa käyty. Eeli pisti hanttiin minkä kerkesi, mutta mitoiksi saatiin 92 cm ja 15,1 kg. Pituusennuste 187 cm.

Minä aloitin jo joulukorttiaskartelun näin lokakuun ratoksi. Tässäpä taas kuvareportaasi :D



 
Alkuperäinen kirjoittaja susa79:
Auttakee kokeneemmat huutiksen käyttäjät :attn: Laitoin elämäni ensimmäisen kerran sinne myyntiin Eelin toppiksen, mutta nyt ilmoitustani ei löydy millään hakusanalla :eek: Mitenkäs se sellainen hakusana lisätään? Ostin Eelille pitkään himoitsemani Nova Starin toppiksen. Ei se sitten soveltunutkaan Eelin rotevalle vartalolle ja ehdin jo laputkin innostuksissani irrottaa. Harmittaa.
Kyllä minä löysin sen heti, hakusanalla Nova Star. Hakusanoja voi tosiaan lisätä juuri niinkuin olit tehnytkin, tekstin loppuun. Nuo mitkä olit lisännyt, ovat periaatteessa turhia, koska ne samat sanat esiintyvät jo otsikossa ja tekstissä. Mutta eivät ne toki haittaa :) Hakusanoiksi kannattaa laittaa sellaisia lisäsanoja, mitä ei esiinny tekstissä ja otsikossa, esim. talvitakki, pusakka, untuvatakki, tms. Huutiksen hakutoiminnolla haettaessa huutis etsii tekstistä ja otsikosta hakusanoja vastaavia sanoja.

 
Alkuperäinen kirjoittaja Suzi83:
=) tässä aikani kuluksi vain selailin näitä sivuja mitä silloin esikoista odottaessani usein käytin ja uskomatonta että vieläkin sama ketju täällä, ihan tuli tippa linssiin :hug: aika ihanaa että olette pitäneet yhteyttä!! tuttuja nimimerkkejä löytyi :)
Tosiaan 2007:t ovat 2vuotiaita pikku taaperoita, niin se aika vierii!! esikoiseni syntyi 12.10, ja toinen on syntynyt 18.02.09, ei tässä enää ehdi netissä istuskella kuin joskus vahingossa, tuntuu että vuorokaudessa on muutenkin liian vähän tunteja!! taidan alkaa taas käymään täällä sivustoilla jos vielä otatte mut mukaan?? :) olis kivaa ku on muitakin samanikästen äitejä!!
Mukaan vaan uudelleen :D Jos tiedot haluut tuonne etusivulle niin kerrotko ne. Miä oon niin laiska etten jaksa lähteä mistään kaivamaan :ashamed:
 
Olipas kiva nähdä kuvia pitkästä aikaa :) YO:sta ja Viusta on hyvä kuva! Kauheesti Viu on vaalentunut :eek: Eiköh typykkä ollut paljon tummempi pienenä vai heittääkö mun muisti?

Ja Pupun pirpanat on niin samaa näköä :heart:

Vipin
tylleröt niin suloisesti siellä vierekkäin köllöttelee :heart: Ja eipä muutes meijenkään pimu kuvattavana synttäreille suostunut olla... :kieh:

Susahan
on aloittanut ajoissa korttien teon :D Ihana kuva Eelistä :heart:

Täällä ei ihmeempiä maan ja taivaan alla. siivota pitäis ja leipoa (taas). Huomenna vietellään Danielin 5v synttäreitä ja Jesperin ens viikon nimpparit menee samoilla kakuilla =)

Ai niin tinille onnea omasta uudesta kodista :flower:

Pitääkin yrittää mennä kurkkimaan hipkukan pienien kuulumisia toisaalle :)
 
Hippkukka: onnea pienokaisten syntymästä!aatella tosiaan että olet nyt kolmen lapsen äiti:heart:
hurjasti sinulle ja miehellesi jaksamisia tämän sairaala jakson aikana!!
*paljon halauksia*



mulla ollut tympeetä maha ja alaselkävaivaa tässä jo pidempään,pääsin vihdoin ja viimein lääkärille niin tulehus oli,visiin kohdussa..?
jäi vähän epävarmaksi..ja sitten niitä kystiä taas löytyi(ei ultralla vaan käsikopelolla löys)
ultraavat n.1kk:n päästä.nyt menee 2 antibioottikuuria.
mua nyt pelottaa että jos tässä vauvaa haluaa alkaa yrittään,niin miten nää vaikuttaa..?
on mulla aikaseminki ollut kaikenmoista vaivaa,ja lääkäri joskus varoitti ennenn pojan syntymää ettei varmaan helpolla raskaaksi tuu.
no entäs nyt sit.. :eek:
no,sitä turha murehtia mille ei mitään voi(aina kannattaa yrittää,sanoi lääkärit mitä vaan ;) )

oon kyllä onnellinen tuosta yhdestäkin lapsesta :heart:

me lähdetään siskolla käymään nyt,kirjotan myöhemmin lisää :wave:
 
Iltaa,

Se ois taas viikonloppu edessä. =) Käytiin just koko perhe saunassa ja harjoittelin hetken taas tuolla uudella soitto pelillä, C, D, E, F jne... Eli ihan näin alussa ollaan harjoitusten suhteen :D On tuo vaan ihana! Onneksi tuossa on lukko olemassa ettei ipanat pääse yksikseen soittelemaan. :D Äitin aarre eikä sitä saa mennä hakkaamaan ilman äidin silmien tarkkaa valvontaa :D :whistle:

Pupun lapset ei ole minusta yhtään saman näköisiä, mikäli oikein katsoin tuota sivu kuvaa neidistä. Näyttää ihan siltä että tyttö on isänsä näköinen ja Juho äitinsä. Olenkohan koskaan edes nähnyt sinun miehen kuvaa. Jotenkin musta tuntuu että olen ja siksi tämä kommentti. Voi tietenkin mennä ihan metsäänkin, mutta muistelen että kerran oisin nähnyt jonkun auto-mies yhdistelmä kuvan. =) Jäi vaan mieleen kun se sinunkin mies on niitä automiehiä. :whistle:

Tuutilulla: Aatu kiittää onnitteluista. =)

Vipin neideistä ja hyviä kuvia. Näyttää ihan mahdottoman isolta neidiltä tuo teidän isosisko kun vertaan meidän lokavauva 2007:kaan. Ja tuo nuorimmainen on niin ihana ikenineen että mua oikein hymyilytti kun katsoin vauvaa. :heart: Mitä sinä olet laittanut näillä ilmoilla päälle kun olet käynyt juoksemassa? Minä ostin joku viikko sitten uuden juoksutakin ja housut ja nyt jo tuntuu että palellun niillä. Muuten ovat kyllä tosi hyvät, mutta kovin ohuet.

Yodottajasta tosi kaunis kuva ja neitistä tietenkin kans. =)

Eelistä on kans hyvä kuva. En ymmärrä miten Susa saa noin hyviä ilmeitä pojalle noihin kortti kuviin. Taisit olla joku järjestelmä kamera kuvaaja joten ei kai se ihme olekaan että hienoja kortteja saat aikaan =)

Tosi kiva katsella taas pitkästä aikaa kaikkien kuvia ja mukava kun jaksatte niitä laittaa tänne. =)

Keiju. Nautinkin kyllä nyt niin täysillä tästä että saan pari kertaa viikossa omaa aikaa. Kerran viikossa käyn Pumpissa ja nyt sitten uusi juttu on tämä pianon soittotunti kans kerran viikossa. Kyllä se aika sinullekin koittaa ja työ tosiaan on varmasti jossain mittakaavassa sitä nyt jo. Mulle tämä oma aika näin monena iltana viikossa on aika uus juttu. Tahdon olla vähän sellainen että kun vauva aika on, niin omistaudun vauvalle ihan täysin enkä osaa ajatella kovinkaan paljoa itseä. Imetin poikaa niin kauan että siinä vielä hetki heilahti ennen kuin osasin löysätä napanuorasta.. Siinä kai se suurin syy miksi koen vauva ajan jokseenkin raskaaksi.

Tinille tuhannesti onnea uuteen tupaan :heart:

Huomenna pidetään poikaselle juhlat ja tänään oli 2.vuotis neuvola. Painoa meillä on 10.6kg ja pituutta 85.6cm. Sirppana poika kun vertaa vaikka Susan Eelin mittoihin. :D
 
Tinille myös täältä paljon onnea asuntokaupoista :D ! Hyvä jos ja kun osaat ottaa rempan niin, että vähitellen hyvä tulee :) .

Kiva kuva tosiaan Pupun lapsosista :heart: :heart: kuten myös Vipin :heart: :heart: . Ella tosiaan näytti isolta työltä jo. Nämä kuvat aina välillä yllättää näkemään, miten nää meidän vauvat ei enää ihan vauvoja olekaan...

Voi sua Susa! Ootpa ollut ahkerana korttien kanssa! Hienot kortit ja upee kuva taas kerran. Mullakin tuossa yks päivä sentään jo ajatuksissa kierähti korttikuvat ja että mitäs sitä keksis... Ei oo mitään mielessä. Mutta viime vuotiseen tapaan taidan kyllä teettää kortit valmispohjiin, oli viime vuonna jotenkin niin kätevää niin ja ihan kivakin kumminkin. Joskus aiemmin oon aatellut, että valmisjuttuja en ikinä tilaa :whistle:

Susa muutes, mäkin just eka kertaa laitoin huutikseen myytävää (saas nähdä meneekö unipussit laisinkaan ja laitoinko liian kovat alkuhinnat) ja myös ensin etsin sieltä omiani, vaan tosiaan viiveellä taitavat sinne päivittyä, ei ihan salamana.

Apinanpoika on kyllä pikkuinen :D , tää meidän apinatyttö jyräis mennen tullen :LOL:

Suzille tervetuloa takaisin :D . Täällähän me ja hauskaa kun meidät taas löysit :wave: ! Piti myös loikata vanhoja juttuja pari sivua lukemaan. Sitten olisin kaivannut omiin aatoksiin just ennen h-hetki päiviä, vaan miten pääsee syyskuun -07 juttuihin?? :attn: :attn:

Toivotaan oikein huippua Synttäriä sulle :flower: ! Juhlitko? Näitä vauvoja en ole sen isommin ketään täällä maininnut ja onnitellut, ei jaksa katsoa milloin kukakin :ashamed: . Vaan Onnea ihan joka päivälle jokaiselle lokataaperolle kautta linjan ja elämän :D :heart:

Milla-Marialle tsemppiä vaivoihin! Toivottavasti kuurit vievät mennessään jne. Varmasti kyllä pohdituttaa jatko, voin kuvitella.. :/

Meillä oli tosi mukavat lomapäivät, aloin havukranssien tekoa siltä osin että lasten ulkoillessa metsässä väänsin pohjia. Esikoisen kanssa vähän shoppailtiin, meillä oli vieraita ja ite käytiin vierailla :) . Tänään yks työpäivä luikahti aika huomaamatta ja nyt on taas viikonloppu :D . Huomenna aateltiin suunnistaa eka kertaa täällä järkättäville Muksu-messuille. Lapsille esiintyjiä, hoplop ja sit paljon näytteillelaittajia lapsiin liittyen. Ans kattoo, menee aamupäivä varmaan ihan mukavasti. Tänään en sortunut kauppaan ja suklaaseen, mutta huomenna lupaan tehdä senkin :saint: :headwall: . Mun iltasyöminen on taas Iiiiiiihan retuperällä..prkl... :headwall:
 

Yhteistyössä