Lontoossa käyneet, kannattaako mennä yhdeksi päiväksi?

  • Viestiketjun aloittaja tahtoo
  • Ensimmäinen viesti
tahtoo
Mulla olisi mahdollisuus lähteä kaverin kanssa käymään jossain pitkästä aikaa, mutta tarkoituksena olisi, että voitaisiin lähteä aamulla ja tulla illalla takaisin. Haluttaisiin molemmat käydä Lontoossa, mutta onko mitään järkeä mennä päiväksi eli aamukoneella sinne ja iltakoneella takaisin?

Vai mikä muu kaupunki voisi olla sellainen, jota suosittelisitte tällaiselle pikavisiitille? Tarkoituksena siis viettää vain aikaa, käydä kaupoilla ja ehkä parit nähtävyydet, miten ehtii. Tallinna ja Tukholma on niin nähty, että niitä emme harkitse.
 
"kimu"
No aikamoiselta kyllä kuulostaa, johan lentoaikakin on 3h ja siihen vielä lentokentällä notkumiset päälle. Ja mitäs sit jos aamukone on myöhässä. Myös lentokentältä kestää mennä keskustaan ja esim. junalla matka maksaa aika paljon. Eiks joku Tallinna tai Tukholma olis vähän parempi?
Nii, ei tossa Lontoossa oo kyllä mitään järkee.
 
london
Enpä tiedä, mitä päivässä ehtis.

On niin iso kaupunki ja lentokentät n. tunnin junamatkan päässä keskustasta, että pitäis aika napakasti toimia. Metrot kulkee hyvin, mutta välimatkat on kuitenkin pitkät. Ehtis sitä varmaan pari tuntia jossain käppäillä.

Mulle tulis varmaan vaan paha mieli, kun kaikkea kivaa jäisi kokematta noin lyhyessä ajassa.
 
"kemeli"
[QUOTE="kimu";25412990]No aikamoiselta kyllä kuulostaa, johan lentoaikakin on 3h ja siihen vielä lentokentällä notkumiset päälle. Ja mitäs sit jos aamukone on myöhässä. Myös lentokentältä kestää mennä keskustaan ja esim. junalla matka maksaa aika paljon. Eiks joku Tallinna tai Tukholma olis vähän parempi?
Nii, ei tossa Lontoossa oo kyllä mitään järkee.[/QUOTE]

Ai jaa nyt vasta hokasin, ettet halua Tallinnaan tms.. Miten olis joku kotimaan kohde?
 
örii
No ei tuossa kyllä ole mitään järkeä. Lennoissa kestää, lentokentällä kestää ja matka keskustaan kestää. Lontoo on iso kaupunki, ei päivässä siitä saa minkäänlaista kuvaa. Kuka hemmetti muutenkaan lähtee PÄIVÄN ulkomaanmatkalle?!

Menkää johonkin Suomen kaupunkiin tai Tallinnaan.
 
"alkup."
Kiitos vastauksistanne! Näinhän se on ihan varmasti, ettei kannata. Tiedostetaan kuitenkin, ettei siellä oikein mitään ehtisi, haaveena olisi kuitenkin... Täytyy yrittää, josko saataisiin venyettyä mahdollisuus viikonlopuksi. Tai joku muu paikka. Muu kuin Tallinna tai Tukholma.
 
..-..
Alkuperäinen kirjoittaja örii;25413043:
No ei tuossa kyllä ole mitään järkeä. Lennoissa kestää, lentokentällä kestää ja matka keskustaan kestää. Lontoo on iso kaupunki, ei päivässä siitä saa minkäänlaista kuvaa. Kuka hemmetti muutenkaan lähtee PÄIVÄN ulkomaanmatkalle?!

Menkää johonkin Suomen kaupunkiin tai Tallinnaan.
Me ollaan käyty päivän matkalla mieheni kanssa Kööpenhaminassa. Oli tosi kiva päivä siellä, paljon kivempi kuin esim. päivä Tukholmassa. Kyllä ihmiset tekee päivänkin matkoja ulkomaille. Silloin vain lähdetään eri asenteella kuin pitkälle viikonlopulle tai muulle vastaavalle. Irtiotto se on lyhytkin irtiotto.
 
  • Tykkää
Reactions: Akaatti
[QUOTE="alkup.";25413071]Kiitos vastauksistanne! Näinhän se on ihan varmasti, ettei kannata. Tiedostetaan kuitenkin, ettei siellä oikein mitään ehtisi, haaveena olisi kuitenkin... Täytyy yrittää, josko saataisiin venyettyä mahdollisuus viikonlopuksi. Tai joku muu paikka. Muu kuin Tallinna tai Tukholma.[/QUOTE]

Entä Kööpenhamina? Sinne saa aika usein edullisia lentoja ja lentoaika vain 1,5 h. Kastrupin lentokentältä menee juna suoraan keskustaan, kesti muistaakseni 10-15 minuuttia yhteen suuntaan.

Lontooseen en lähtisi yhden päivän ajaksi, voisin lähteä jos olisi edes yhden yön perillä, mutta pelkkä päiväaika on niin isossa kaupungissa mielestäni liian vähän aikaa, kun lentokentältä kestää kuitenkin aikaa tulla keskustaan asti.
 
"penni"
Kuten nyt jo todettu,päivä on aivan liian lyhyt lontoolle,lentokenttä on valtava,etäisyydet pitkiä jne. Tai tietty jos ei poistuisi lentokentältä lainkaan :)

Köpis on kyllä kiva,ja Oslokin. Mutta ihan oikeasti päiväksi lähtisin Pietariin.
 
"vieras"
Miksi ette venytä reissua 2 päiväksi tai 3? kaksikin päivää on liian lyhyt lontoossa, molemmat päivät menisi lähinnä matkusteluun kentälle tai kentältä keskustaan.

Ei kyllä 1 päivän ulkomaanreissussa ole mitään järkeä, hirveiä vaiva päästä lentokentälle, seistä lentokentän jonoissa, istua koneessa, päästä koneesta pois, tilata taxi tai kulkea jollain muulla kentältä pois. Pari tuntia perillä ja sitten taas kentälle. Nyt ei teillä kaverisi kanssa ole ihan järki leikannut tuollaisessa ideassa...
 

Yhteistyössä