MAINOSTA OMAA BLOGIASI!

  • Viestiketjun aloittaja mimmu
  • Ensimmäinen viesti
"Sonya"
www.sonyas-sonya.blogspot.com

Kertoo 14-vuotiaan tytön elämästä. Kerron mun arjesta, shoppailusta ja koulusta. Ja bileistä, kaverista, pojista yms. Ja mun kirjoittajan unelmasta.
 
Neiti F
http://sinkkunaisenvuodatukset.blogspot.com/

Blogissa mm. tekstejä elämästä alkoholi- ja mielenterveysongelmaisen miehen tyttöystävänä. Vakavia aiheita käsiteltynä huumorin ja sarkasmin avulla.
 
Ryhmät.fi
Ryhmät.fi on uusi täysin ilmainen palvelu, jossa voit muodostaa ryhmiä omien kiinnostuksen kohteidesi ympärille. Ryhmät voivat olla julkisia, suljettuja tai salaisia. Julkisiin ryhmiin kuka tahansa voi liittyä, suljettuihin voi päästä liittymään pyynnöstä ja salaisiin tarvitsee kutsun.

Palvelun etusivulla voit julkaista omia artikkeleita. Jokainen artikkeli tarkastetaan ennen julkaisemista mahdollisen epäasiallisen sisällön vuoksi. Asialliset artikkelit julkaistaan. Tämän lisäksi voit kirjoitella ryhmissä, ryhmien foorumeilla sekä julkisesti oman profiilisi kautta.

Sivusto sijaitsee osoitteessa: http://ryhmat.fi/

Tervetuloa!
 
Laihdutus.biz
Laihdutus.biz on uusi ilmainen sivusto, jossa voit tavata muita laihduttajia. Voit luoda joko omia laihdutusryhmiä tai liittyä johonkin valmiiseen ryhmään.

Sivusto löytyy osoitteesta http://laihdutus.biz/

Tervetuloa!
 

Yhteistyössä