Kastike on maun vuoksi, miksi ei saa muka olla kastiketta?Kyllä, pieneen nälkään. Tuli tässä vaan mieleen erään kokin neuvo jossain ohjelmassa, että ei pidä kastikkeella tai muulla peittää sitä mistä on maksanut. Eli vartaat päällimmäiseksi.
(unohdan kyllä usein itsekin tämän neuvon)
Tarkoitti varmaan, että kastike levitellään reunoille. noissa ravintola-annoksissahan se räävitään sillä tavoin ja sitä on hirmu vähän.Kastike on maun vuoksi, miksi ei saa muka olla kastiketta?
Tuollaisten kokkien neuvot yleensä laitan samaan paikkaan kuin supot.
Teen ruoat syötäväksi, en kuvattavaksiTarkoitti varmaan, että kastike levitellään reunoille. noissa ravintola-annoksissahan se räävitään sillä tavoin ja sitä on hirmu vähän.
Tuo oli hyvä neuvo että ei peitä ruokaa kastikkeella. Minä en tykkäis. Kastike sivuun niin on parempi.Kastike on maun vuoksi, miksi ei saa muka olla kastiketta?
Tuollaisten kokkien neuvot yleensä laitan samaan paikkaan kuin supot.
Sellasia pieniä kanojaTuo oli hyvä neuvo että ei peitä ruokaa kastikkeella. Minä en tykkäis. Kastike sivuun niin on parempi.
Mitä edes on minikanat?
Silti kuitenkin aina kuvaat ne ja laitat tänneTeen ruoat syötäväksi, en kuvattavaksi
Niin teenkinSilti kuitenkin aina kuvaat ne ja laitat tänne
Maistuis varmaan sullekkinMaistuis
Sä oot niin tottunut että me ollaan eri mieltä asioista ettet ees huomaa kun oonkin samaa mieltä jostain upsMaistuis varmaan sullekkin
Eiku niinhän sie just sanoikki
Ihan mieltä lämmittää kun kerranki oot samaa mieltä kanssaniSä oot niin tottunut että me ollaan eri mieltä asioista ettet ees huomaa kun oonkin samaa mieltä jostain ups
Ihan mieltä lämmittää kun kerranki oot samaa mieltä kanssani
Etpä turhaan ole valinnut tuota nimimerkkiäsVarmaan hyvää. Tekotaiteellisuudesta lisäpojot. Sopisi ravintolaan "Maken Miseliini Ravintola".