maitoallergia tav. maitotuotteisiin siirryttäessä?

  • Viestiketjun aloittaja tietääkö
  • Ensimmäinen viesti
tietääkö
Kysynpä tälläkin puolella, eli voiko maitoallergia alkaa vasta tavallisiin maitotuotteisiin siirryttäessä (hapanmaitotuotteilla aloittaen) vaikka vauva onkin ollut korvikkeella kolmekuisesta lähtien? Lehmänmaitoahan se korvikekin on, vaikkakin erilailla käsiteltyä... Posket hieman röhelöllä enkä keksi muutakaan aiheuttajaa... :(
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 07.07.2006 klo 13:41 ANU24 kirjoitti:
kokeile luomumaitoa tai maitojuomaa.kuulemma sopinut joillekin paremmin :wave:
Kannattaa kokeilla luomua.meijä pojalle ei sovi ihan tavallinen maito, poika alkaa haisemaan TOSI pahalle ja maha menee kovaks jo ihan pienestäkin määrästä..luomua ollaan sit vallan käytetty, mäki jopa voin sitä juoda ilman et maha tulee kipeeks.. :D
 
tietääkö
Siis tietäisikö kukaan vastausta kysymykseeni? Eli voiko maitoallergia ylipäänsä alkaa nyt hapanmaitotutteita maistellessa vaikka korvikkeita vetänyt pienestä pitäen?
 
kyll voi maitoallergia tulla vasta myöhemminkin, olen kuullut niistäkin jotka saavat oireet vasta kun siirrytty tavalliseen maitoon. kannattaa kokeilla, muutama viikko ihan ilma maitotuotteita ja sitten kun oireet hävinneet ja olleet jonkunaikaa pois niin kokeilla uudelleen maito tuotteita, jos edelleen tulee niin kannattaa kääntyä lääkärin puoleen.
 
Greippi
Meillä on pojan vatsa ripulilla, kun annan maitoa. Nyt ostin hyla-maitoa ja toivon, että se kävisi. Minulla on itselläni laktoosi-intoleranssi, en sitten tiedä, periytyykö. Hapanmaitotuotteista ei tule mitään oireita, ja korvikkeella poika on ollut melkein koko ikänsä. Luomukaan ei käynyt.
 

Yhteistyössä