Makaronilaatikko lihaliemeen?

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja maidoton, 04.09.2008.

  1. maidoton

    maidoton Vieras

    Maito lopussa, reseptiä kaipaisin miten makaronilaatikko tehdään lihaliemeen. Keitänkö makaronit jo liemessä vai onko ne tehtävä erikseen? Entä tuleeko liemeen vielä munia vai sellaisenaan?

    kiitos etukäteen
     
    #1
  2. Sisu

    Sisu Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    15.10.2007
    Viestejä:
    20 987
    Saadut tykkäykset:
    0
    teet ihan normaalin makaronilaatikon, mutta keität vaan lihaliemestä ja vedestä nesteen, mihin vatkaat munia joukkoon, ja kaadat makaronien päälle.
     
    #2
  3. maidoton

    maidoton Vieras

    Oukkidou. Hävispä nospaan kun tippui.
     
    #3
  4. Tuulenpesä

    Tuulenpesä Jäsen

    Rekisteröitynyt:
    06.02.2005
    Viestejä:
    104
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ja mie teen tuon makaroonilaatikon ihan vaan niin, että ruskistettujen jauhelihojen sekaan laitan vettä ja lihaliemikuution/jauhelihamaustetta ja mahdolliset muut mausteet mitä mieleen tulee. Ja sitten sotken ne makaronien kanssa sekaisin. En siis laita edes noita kananmunia ja hyvin maistuu :p
     
    #4
  5. nam nam

    nam nam Vieras

    mä en oo kuullut ettäsinne laitetana munia joukkoon. oon aina kansa tehnyt silleen että pelkön llihaliemen kaadan kattilasta vuokaan ja hjops uuniin.päällä etietty korppujauhoa ja voi nokareita.
     
    #5
  6. Kokki

    Kokki Vieras

    Sellainen vinkki, että kannattaa sen lihaliemen jäähtyä ennenkuin sotkee munat sekaan. Muuten tulee munakokkelia ;)

    Muuten ihan samoilla ohjeilla ja määrillä kuin maitoon tehtynä, maidon tilalle vaan lihaliemi. Voi käyttää lihalientä jo makaroonienkin keittämiseen, tuo oman makunsa niihin. Ja samaa keitinlientä sitten siihen "munamaitoon".
     
    #6
  7. nammm

    nammm Vieras

    myllyn paras makaronipussissa sanotaan et 3kanamunaa makaronilaatikkoon.
     
    #7
  8. ap

    ap Vieras

    Jos teen ilman munaa niin onko paistoajassa - tai lämmössä eroa tavalliseen?
     
    #8
  9. namm

    namm Vieras

    ei mun mielestä.olen tehnyt tolla myllyn paras ohjeella ja jättänyt siitä joskus kakanmunat pois.
     
    #9
  10. namm

    namm Vieras

    200astetta n.1 tunti..lukee tos
     
    #10
  11. Vacca Foeda

    Vacca Foeda Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    30.04.2007
    Viestejä:
    6 571
    Saadut tykkäykset:
    0
    Siihen mitään munia tarvii, pelkkä lihaliemi vain :whistle: Mä teen aina lihaliemeen. Enkä keitä makaroonejakaan etukäteen vaan pistän raakana. Hyvin kypsyvät uunissa ilman keittämistäkin.
     
    #11

Jaa tämä sivu