Markkina-puolen eläin-osioon tulvii epämääräisiä papukaijailmoituksia

Mä laitoin asiasta viestiä lemmikkilintuyhdistyksen puheenjohtajalle. Ei tän foorumin ylläpito pysty määrittelemään onko tuo asiallinen ilmoitus vai ei. Ylimääräset ilmoitukset voivat kyl siivota pois tilaa viemästä. En kyl voi käsittää miten joku raskii lahjottaa kaks rahallisesti arvokasta lintua, joitten hoito vaatii perusteellista perehtymistä... Papukaijat kun ei o mitään koristeita, vaan vaativia lemmikkejä. Ihan hyvältä nuo kuvat näyttää, joten luulis välittävän millaseen kotiin ne päätyy. Aika pelottava tapaus.
 
-
Ne on huijausyrityksiä, samoin kun "annetaan koiranpentuja ilmaiseksi". Mielenkiinnosta kyselin yhdestä pennusta. Vastaili huonolla suomenkielellä, lähetys maksaa kuulemma tasan 150e Espanjasta. Ilmoituksen mukaanhan pennut olisivat ihan Suomessa. Laitoin miehen numeron "myyjälle". Sanoi laittavansa pennun lentokoneeseen aamulla. No, aamulla sitten soitettiin "lentoyhtiöstä" ja käskettiin maksamaan 150e ja pentu tulee Suomeen. Piti maksaa Western Unionin kautta kyseinen summa.

Tämänhän arvasi heti huijaukseksi, kun "nainen" sanoi että pennut ovat Espanjassa. Ja pennun kuljetus Suomeen ei todellakaan maksaisi noin paljon.

Harmi vain, suloisia pentuja oli! :D
 
Huijaustahan tuo todennäkösesti on. Asia on nyt sijoitusvastaavan tiedossa eli asiaan perehtyny tekee tarkistuksen. Nopsalla vilkasulla en tosin niitä ilmotuksia markkinoilla enää nähny, joten ylläpito on todennäkösesti poistanu ainaki ylimääräset.
 

Yhteistyössä