¤¤¤Marraskuun 2009 karhunpennut helmi ja maaliskuussa¤¤¤

olen yrittänyt ettiä tietoa veden juonnista,olen aina juonut vettä paljon mutta nyt kun imetän ja yritän painoa pois niin juon kokoajan,tapana ja on janokin,että kun normi aikuisella suositus on vähintään sen 1,5l päivässä mutta mikä on jo liikaa?? aamulla jo on mennyt melki se puolitoista litraa kun juon puolen litran pullosta plus kaikki muut nesteet!!
rytmiä meillä ei oikein vielä ole,päivätkin vaihtelee kun välillä tuntuu jotain rytmiä olevan,aamulla noustaan 8.30-9.00 kun esikoinen herää silloin.aamupäivällä poju ottaa unet joskus puolituntia joskus kaksikin. päivällä yhdet pitemmät unet ja pikkutorkkuja päälle.illalla nukkumaan mennään 21-22 yleensä.yöt on katkonaisia välillä parempi välillä tosi huono,reilun tunnin pätkiä vaan.viime yö oli hyvä 2x 3h ja 2h ja loppu olikin pöhinää..!
ihana lukea kaikkien kuulumisia ja kuinka erilailla nämä meidän pennut :heart: kehittyy :hug:
ääneen naurua välillä jo tulee,mutta ei läheskään jokapäivä vielä.
 
Kuulumiset luettu, mutta nyt en kerkee kauheesti kirjotteleen.

Tänään oli Roopella 3kk neuvola. Miehen mittoihin ollaankin päästy, eli 7610g, 66,5cm :D
Rokotukset myös saatiin.

Täällä on 4 viimestä yötä menny ihan hulinaks. Ennen nukku jopa 9 tuntiakin putkeen, mutta nyt heräillään vähän väliä. Ei kitistä, eikä jää valvoon, mutta syödä haluaa joka kerta. Ja tuntuu et ei kerralla kauheen paljoa syö. Onkohan tää nyt sitten sitä tiheän imun kautta?! päivisin kumminkin välit on 2-3h.

ääneen naurua tulee satunnaisesti. Aika vähän kumminkin vielä.

Nyt pitäs pakata muksut ulos ja lähtee lenkittään koiraa.

 
ellen: Täällä kans pikkarainen vauveli eli mitat:
syntymäpaino 3150g ja 48cm
2vrk 3015g 48cm
5vrk 3120g
11vrk 3255g
18vrk 3505g 50cm
1kk 4140g 51,5cm
2kk 4955g 55,5cm

Siskonsa oli 5g painavampi syntyessään ja paino nousi todella nopeasti. Ja on edelleen kuin perunasäkki.
:D
Kyllä tätä hoikempaa neitiä on helpompi kantaa ja käsitellä. Kaikki on vaan niin yksilöitä miten kasvavat. =)
 
Sonja kyllä on komeat mitat Roopella! :heart: Toivottavasti ei tuu rokotuksista mitään kummempaa!!
Ja oliskohan tieheän imun kausi niin?! Sitä tässä itsekkin odotellessa!!

loveangel mä juon paljon!! 4 litraa menee hyvinkin päivässä! Jossain vaiheessa kyselin lääkäriltä voiko juoda liikaa...johon sain vastauksen että ei voi! ;)
Oon kuullu monilta muiltakin että näin imettäessä nesteiden määrä on jotain ihan ylivaltavaa :D Mulla ainaki on ihan janoki jatkuvasti!

Jooh,eipä tässä sen kummempia...oltiin kylässä aamupäivä ja koska Oliver ei oikein nuku sisällä niin känkkäränkkähän se yllätti! Pihalla nyt nukkumassa vaikka hävittäjät ja aura-auto on unta koetellut sielläkin! :kieh:
Tänään tuli äippärahatkin ja kyllä niitä on odotettukkin kun kuuta nousevaa!! Minä kun sain palkkaa ensimmäiset 3kk ja siinä menikin sitten jotenkin niin että en saanut tammikuussa kuin lapsilisän (palkan saanut viimeksi 14.12) niin tässä on oltu jo tosi tiukilla ja kaikki säästöt lähes jouduttu tuhoamaan :/
 
:wave: :wave: täällä ollaan vaikka harvemmin kirjoittelen. Tammikuu meni vauhdilla ja nyt tämä alkukuukausi myös.

Tänään käytiin 3kk neuvolassa. Tulipa kokeiltua sekin kuinka onnistuu neuvolakäynti kun pojat oli mukana. Iidan mittoja olisi tässä...
syntymä 3960g 51cm
3vk 4390g 54,8cm
7vk 5360g 58,3cm
3kk 6300g 62,3cm

Hyvin kasvaa äidinmaidolla eli ei vielä tarvetta lisäruualle :) Tuntuu kyllä hurjalta tämä aika, miten meneekin niin nopeasti :eek:

Nyt täytyy mennä jatkaa hommia kun Iida vielä nukkuu.

Polkkajäde & Iida 3kk 4pv
 
Huh, kylläpäs helpotti, siis ainakin äidin olo! Taisi tytönkin olo helpottua, kun sai vihdosta viimein kakattua. Aloin olla jo huolissani 4 päivän kakkaamattomuudesta, kun normisti tullut melkein joka päivä. Tyttö ei kyllä ole mitenkään pahasti oireillut, paitsi juuri ennen sitä kakkaa oli vaisun oloinen. Anteeksi taas nämä kakkajutut!

Rokotteista ei ole meille ainakaan vielä tullut mitään suurempia vaivoja. Kop,kop,kop - toivottavasti ei tulekaan. Huomenna tulee viikko kuluneeksi rokotuksista. Pari viime yötä on ollut kyllä vähän levottomia, muttei pahasti. Saattaa johtua myös tiheän imun kaudesta, sillä nyt päivisin syöttövälit ovat lyhentyneet 3 tuntiin (ennen oli pääsääntöisesti 4 tuntia). Lisäksi olen antanut syöttökerroilla korvikettakin vähän enemmän.

Esikko ja Vieno 3 kk+
 
Tiheän imun kausi on tänne rantautunut tai sitten tuo on tulossa kipeäksi ja syö siksi tiheämpään :eek: Olen syöttänyt lapseni tänään klo 8.00 lähtien 12 kertaa ja nyt en enää jaksanut ja annoin pullosta :kieh: Niin siis jaksaminen siinä että neiti syö vain, kun kannan ja kävelen :p Viikko pari sitten marisin miehelle kun en saa tyttöä syömään ja nyt marisen, kun olen saanut syömään ja sitten syödään jatkuvasti :whistle:
 
Kiitokset babysitteristä kertoneille! Meillä on tosiaan pärjätty jo tähän asti ilman, joten taitaa jäädä ostamatta. Tai jos tuossa lattialla viihtyminen lopahtaa, täytyy uudelleen harkita asiaa.

Oli tosi hellyyttävän kuuloista, kun tyttö innostui höpöttämään kissa-soittorasialleen! :heart: Tähän asti tyttö on höpötellyt vain seurustelumielessä äipälle ja iskälle.

Esikko ja Vieno
 
Tässä Vilman mittoja:
Syntymä: 3160 g, 49cm
2kk 5420g, 58,2cm
3kk 6115g, 61cm

Täällä arki rullaa tasaiseen malliin. Rytmiä on alkanut hieman tulemaan. Aamulla on yleensä herätys 8.00 ja iltaisin mennään nukkumaan 21-21.30 välillä. Päivällä on yhdet pidemmät unet ja sitten illalla pikkutorkkuja.

Refluksista kärsitään edelleen ja oikeaa hoitoa/syytä vaivaan ei ole vielä löydetty. Olen ollut nyt pidempään jo maidottomalla ja munattomalla dietillä mutta ei tunnu auttavan. Lääkäreissä saa siis ravata melko usein ja valitettavasti eri lääkäreiltä tulee ihan erilaisia ohjeita jatkuvasti. Tiheän imun kausi on täällä onneksi ohi ja kesti vain kolme päivää. Kyllä tuli alkuajat mieleen kun sai olla koko ajan tissiä antamassa. Sonja R- tiheän imun kaudelta kuullostaa sielläkin. Eilen oli 3 kk neuvola ja rokotukset ja illalla alkoi nousemaan kuume johon annoin panadolin ja kuume pysyi sillä aisoissa. Yöllä Vilma söikin vain kerran, aina aikaisemmin syönyt min. kaksi kertaa yössä. Olikohan kuume vai muuten vaan pidemmät tauot.. Äidin puolesta voisi ottaa tuon tavaksi :D

Kehityksestä
- Vilma kääntyy selältä mahalleen, mutta käsi jää vielä inhottavasti alle eikä saa sitä itse pois. Mahallaan ei viihdy vielä kovin kauaa. Lelukaaren alla tulee useimmiten pian itku kiljuntaa jos lelut ei yllä suuhun asti :D Joka päivä juttelua ja ilon kiljahduksia tulee enemmän ja enemmän mutta ääneen täällä ei vielä naureta.

Nyt tuli pelkästään omanapaista kirjoitusta mutta jatkan paremmalla ajalla. Nyt pitää valmistautua muskariin lähtöön.

Santtu ja Vilma 3 kk +
 
Heissan taas! Ei nyt oikein ole jaksanut tulla 2+ pyörimään :D

Meillä ei oikein päivisin nukuta :/ taas. Yöt kyllä nukutaan hyvin ja herätään kerran syömään ja heti nukkumaan :) Mutta poika ei halua noustanousta kun vasta 10-11 maissa :D Äiteensä tullut! Päivät sitten tissitellään koko ajan.

Joko olette antaneet velliä? Kiinnostaisi vain että koska olisi hyvä hetki antaa..

Meillä oli viimeviikolla 3kk neuvola ja silloin ei ollut hyvä neuvola päivä Onnilla :D Hän olisi halunut jatkaa unia mutta mokomat tädit mittailivat ja kaiken kukkuraksi piikittivät! :D

Painoa oli tullut ihan kivasti, mutta veikkaukseni ei vielä tullut täyteen :) 3kk 6220g, 63cm ja 42,8cm. Hieman nousi sinä päivänä kuume mutta yötä kohden lähtikin.

Nyt on alettu minullekkin nauramaan, imitoin apinaa, kutittelen ja pusuttelen ^^'

Onni-Kasperin mitat:
synt. 3550g, 51 cm, 36cm
3vko. 4260g, 52,7cm 38.6cm
6vko. 5090g, 56,7cm 40,3cm
2kk. 5640g, 60cm, 41,2cm
3kk. 6220g, 63cm, 42,8cm

Turku tapaamista suunnitteilla viikolle 8! Skanssi olisi paikkana :) Ketkä on messissä?

Jaaha, pikku harrikalla ajelija heräilee...


Neiko (hymiöpelle) ja Onni-Kasper +3kk
 
Heissan!

Mekin kotiuduttiin juuri 3kk neuvolasta.
Hyvin on ainakin syöty :LOL:
Mitat 6305g ja 59 cm pipo 39 !
Rokotukset saatiin ja itkuhan siitä tuli :)

Turkulaisten tapaamiseen ollaan tulossa mukaan, kunhan aika sopii! :)

Onko teillä ketkä saanu nuo rokotuspiikit, niin kuumetta vielä seuraavana päivänä?!
Meinaan vaan, kun meillä alkais huomenna vauvauinti, ja neuvolan täti sanoi, että saattaa olla vielä huomennakin kuumetta...:( Harmi jos heti eka kerta jää väliin...

Vellejä suositteli aloittamaan tossa parin viikon kuluttua aikasintaan. Ehkä mä odottelenkin sen aikaa, kun tuo on muutenkin tollanen pikku pullukka :)

Ansku ja Netta
 
täällä onkin monella jo 3 kk neuvola ohi rokotuksineen, meillä vasta edessäpäin... vähän jo arvelluttaa se rota-rokote, mitä siitä mahtaa tulla jälkioireina? parin viikon päästä se olis edessä.

täällä koitetaan kovasti unta saada...tutilla nukahtaa pinnasänkyyn syötön jälkeen, hetken juteltuaan siellä oleville pehmoille, tosin vaihtelevalla menestyksellä tämäkin. Joskus vaatii useamman tissuttelukerran, ennenkuin uni tulee, meillä siis tissuttelu jatkunut, tuttelia ei ole ollut tarvetta enää antaa.

Kylvystä ei täällä tykätä edelleenkään, se on kurjaa, kun toinen huutaa selkä kaarella koko kylvyn ajan, senpä takia ne jääkin aika lyhyiksi.

 
Päivärytmi vaihtelee vielä vähän, mutta periaatteessa noustaan siinä 7-8 maissa, esikoinen yleensä herättää meidät. Vauvalle aamupullo ja pesut tai toisinpäin, riippuu milloin on viimeksi syönyt. Yleensä aamupäivä on semmoista uniaikaa ja muuten on päivällä 1,5 tunnin pätkiä hereillä ja nukkuu taas 2-3 tuntia. Yöunille menee yleensä 23 aikoihin ja nukkuu 6-9 tuntia eli välillä syö aamuyöllä ja unet jatkuu ja välillä syö vasta silloin 7 aikoihin. Aivan ihanaa, että alun levottomuuden jälkeen tilanne on kääntynyt näin hyväksi :heart: Niin ja meillä on iltarutiinit, koin ne hyväksi esikoisenkin kanssa, jotta oppii hahmottamaan vuorokauden aikoja. Eli iltasella viimeiseksi vaipan ja vaatteiden vaihto, maito hämärässä huoneessa ja sitten unta odottelemaan tutin kanssa pinnikseen. Yleensä ei mene kuin muutama sekuntti ja silmät alkaa lumpsumaan :D

Kuiskaten: Tyttö sai viime perjantaina toisen annoksen rotaa ja vielä ei ole tullut mitään. Ei siitä ekastakaan mitään hirveetä tullut (tai sit muisti pätkii.. ) , vähän oli enemmän tuotosta vaipassa sen parin viikon ajan ja väri oli enempi vihreää. Haju vaan oli aivan järkky :$

Vaipoista vielä: Meillä siirryttiin Liberon kolmosiin, aika paljon isompia ovat kuin kakkoset, mutta ihan hyvin ne istuu. Mahtuupahan isommat pissat taas :D
 
Tulinpa tänne laulamaan ylistyslaulua kapalon nimeen. :D Meillä oli nimittäin päiväunet hukassa monta päivää ja yöunipätkät lyheni lyhenemistään. Pojat oli iltaisin niin kiukkuisia, että ihan hirvitti miehen puolesta, raukka kun tuli raskaan työpäivän jälkeen kotiin ja sai vastaansa loppumattoman huutokuoron. :/ Siis toissayöstä lähtien pojat on kietaistu kapaloihin, samoin päiväunille ja kappas, unipätkät on yöllä yli 5 tuntia ja päiväunillakin menee 3 tuntia putkeen. Sänkyyn rauhotutaankin ihan erilailla, kun ei joka raaja huido ku tuulimyllyllä. =)

Kuiskaten, oletko muuten kokeillut käydä suihkussa Lennin kanssa? Ikävää, jos toiselle on kylpy niin kauhea kokemus. :(


VL & jätkänpätkät 5,5 kk
 
Heipsan kaikille!

Taaperolle piti kommentoimani että varsinaisesti ei mitään haamupotkuja ole tuntunut mutta välillä mahassa tuntuu että siellä liikahtais jokin eli oiskohan jotkin lihakset tms. vielä vähän väärällä paikalla tai jotain, tiedä häntä.. =)

Kiinteät/vellit kuinkas moni on ajatellut aloittaa ne jo kohta? Meillä on Empun seuraava neuvola parin viikon päästä jolloin hän on 3,5kk, ajattelin että josko sen jälkein aloittais pikku hiljaa kiinteiden kokeilun. Ainakin Emppu on tosi kiinnostunut meidän ruokahetkistä, seuraa aina silmät tarkkana että mitä noi laittaa suuhunsa.. :LOL:

Lisäksi piti kysästä että onko muut aloittamassa vauvauintia, me ilmoittauduttiin sellaiseen ja ensi viikolla mennään ekaa kertaa. Hauska nähdä kuinka siellä tytteli viihtyy, viihtyy kyllä hyvin kylvyssä ja peppupesulla => potkii mielettömästi aina, niin luulis että uintikin on hänestä hauskaa!

Päksy + Emppu vajaa 3kk
 
Löysinpäs! Näköjään uusi pino, vaihtuuko nyt taas joka kuu?

Mihinkäs on Thor kadonnut? Lopettanut kokonaan? :ashamed:

Täällä mukana myös ollaan vaikka ei aina niin tule kirjoitettua. Mutta taitaa kaikilla olla raskauden jälkeen niin.. Mielummin sitä aikaa viettää vauvankanssa kun koneella :heart:

Mittoja
Sm 3030g 50cm
2vk 3500g 52cm
3vk 3880g 53cm
2kk 4620g 57cm

Ensi viikolla onkin 3kk neuvola.

Arki sujuu hyvin, vaikkakin välillä itseäni masentaa tämä yksin olo.. Varsinkin neidin "vaikeina" päivinä. Joo kyllä, osaa tämäkin prinsessa kiukutella :LOL:

Matkustamisesta joku kysyi. Me mentiin junalla juuri 2h matka. Meno mentiin kaukalossa kun ei vaunuja ollut mukana. Tulo oltiin kaukalon kyydissä vaikkakin vaunut oli mukana. Yleensä kyllä vaunuille saa paikan, mutta ei aina. Joten lippu kannattaa ostaa etukäteen jos on tietty juna millä haluaa mennä.

Kylpemisestä tykätään täälläkin, jalat potkii ja juttua tulee :)

Ihanaa kyllä kun lukee teidän juttuja niin huomaa kuinka monia asioita muillakin tehdään ja on.. Välillä tulee ihmeteltyä kaikenlaista, varsinkin kun on esikoinen. :)

Kauheasti piti taas kommentoida mutta luettavaa oli niin paljon että tais puolet asioista taas unohtua..hmm..
Rytmiä ei ole vielä muodostunut.. Nyt yritetään pikkuhiljaa saada aikaiseksi, saa nähdä milloin onnistuu :headwall:
Joku puhui ongelmista syömisen kanssa.. Meillä myös..välillä syödään kävellen ja välillä makuultaan. Kaikkea joutuu aina kokeilemaan, mutta siis täysimetyksellä mennään.

Kiinteistä miten olette ne aloittaneet? Tai kuinka suurilla määrillä esim. sosetta kerralla?

Vaipoissa ollaan siirrytty pamperssin 3 kokoon. Itse myös mietin jossain vaiheessa onkohan tyttö normaalin kokoinen. On jotenkin niin siro, eikä sellainen pullea poskinen.. :ashamed: Mutta neuvolan mukaan ainakin kasvanut hyvin joten turha kai sitä murehtia..

Kehityksestä en oikein osaa mitään sanoa.. Vielä ei oikein kääntyillä minnekkään, paitsi vahingossa silloin tällöin. Yritys on kyllä kova :D Muuten kyllä hymyillään, välillä melkein naurahdellaan. Peilikuva ei oikein enään innosta, aikasemmin kylläkin.

Turkulaisten tapaamiseen oltaisiin tulossa. Joka taitaa siis olla 26.2?
Mutta suurtapaamiseen ei taideta päästä.. Ehkä seuraavalla kerralla sen voisi järjestää vaikka pk-seudulla?

Niin joo päiväunia nukutaan aika huonosti.. enemmän se on sellasta torkahtelua ellei lähdetä vaunuilemaan. Sillon saattaa nukkua jopa 4tuntia.

Ninni & Sofia n. 2,5kk
 
Päivärytmi Täälläkin ruvennut jo päivärytmiä tulemaan. Aamulla herätään klo.8-9 . Päiväunia nukkuu vaihtelevasti mutta yleensä puolen päivän aikaan nukkuu muutaman tunnin ja sitten iltapäivästä vielä yhdet pienet torkut. Illalla klo.19 vaihdetaan vaippa ja yöpaita päälle ja sitten syödään. Yleensä klo.20 tyttö rupeaa unille. Muutamana yönä syönyt selvästi tiheämmin, parin tunnin välein. Normaalisti syö 1-2 krt yössä. Joten ehkä jotain tiheän imun kautta täälläkin...

Tyttö ruvennut viihtymään selvästi enemmän lattialla. Katselee lelukaaren leluja ja yrittää kovasti potkia ja ottaa leluja käteensä. Sylissä ei tahdo viihtyä ellei liiku jatkuvasti.

3kk neuvolassa käytiin maanantaina. Rokotetutkimukseen osallistuttiin. Eli vauva sai kolme rokotetta. Rota-rokotteesta ei tällä kertaa tullut oireita. Viimeksi kahden viikon ripuli ja huuto..

Nennii ja Pinja 3kk
 
Eemeli rakas tänään 3kk :heart:
kiitos jennyli kun kerroit vastauksen Suureen murheeseni kun veden juonnista kysyin,eli en siis voi juoda liikaa :LOL:
mä jotenkin ajattelin että kun eemeli 3kk ikään tulee niin itkuisuus ja masuvaiva helpottaa,niin mitä vielä,eilen illalla istuin yhdeksän jälkeen pojun kanssa terveyskeskuksen päivystyksessä,ilta oli ihan huutoa vaan ja huonosti taas söi,joten ajattelin että varmaan korvatulehdus uusinut,mutta korvat olivat terveet(ainakin tämän arvauskeskuksen lääkärin mukaan!!) ja yö meni hyvin tai siis normaalisti parin tunnin pätkissä ja nyt aamu ja päivä on ollut ihan hyviä,itkua ei enää niin paljoa,niin kaippas tuo oli taas pienellä masuvaivaa.koskaan ei saisi olettaa mitään,toivoa vaan parasta ja pelätä pahinta.tosi tarkkaan saa nyt kattoo mitä suuhuni laitan kun tuon masu on niin helposti ärtyvä,yhtään ei saisi olla mausteita ja tällä tarkotan nyt todella siis normaalia vähemmän maustettukin masun saa kipeeks :( mutta kylläpä jokaisen kivun pieneltä ottais ittelleen jos vaan voisi.omanapaista tekstiä taas multa :ashamed:
uudesta vauvakuumeesta on pitänyt kommentoida,vauvamahaa on jo ikävä ja ihan vauvaista vauvaakin,mutta ollaan miehen kanssa puhuttu että nyt pidetään vähän väliä kun esikoinen on vasta 2v ja poju nyt 3kk niin katotaan vähä myöhemmin sitte,mutta ainakin yhden kullan haluan vielä :heart:
 
Kuiskaten meillä kans kylpeminen yhtä huutoa..... :ashamed: ja suihku samoin...pakkohan sitä vaan pesulla on käydä vaikka tuntuu että toinen kohta tukehtuu kun huutaa vaan pää punasena :/ Jospa se siitä aikaa myöden..

huomenna lääkäriin pojun kanssa..toivottavasti kaikki menis hyvin,kovasti on musta "kehittyneempi" ja jäntevämpi kuin siskonsa saman ikäisenä ja vapinaakaan nyt ei musta enää oo ollu kun joskus ihan silloin tällöin..jännittää kyllä kovasti :p

hannanmamma ja otto 8pv vajaa 3kk :D
 
Päksy Meillä oli tänään eka vauvauinti! Netta viihtyi vedessä 15 min, sitten suuttu oikeen todenteolla! Huusi kurku suorana siihen asti, että oli ulkovaatteet päällä kaukalossa :ashamed: :D Oli siis mielenkiintoista itse yrittää käydä suihkussa jne. kun toinen huusi, eikä rauhottunu millään...
Mutta tykkäs siis kyllä alkuun...naureskeli ja ihmetteli. Luulen vaan, että mentiin sinne silleen, et vaavi oli vähän liian väsyny, kun ei oikeen ennen sitä nukkunut kunnolla...
Saatiin myös eilen ne rokotukset, niin oli kyllä eilis illasta asti hiukan känkkäränkkä...Tiedä sit mahtoiko ne rokotukset vielä "vaikuttaa"...noh paremmalla menestyksellä ens kerralla :) :LOL:
 
Alkuperäinen kirjoittaja Ninni89:
Turkulaisten tapaamiseen oltaisiin tulossa. Joka taitaa siis olla 26.2?
Juu! Eli Turussa on turku-lajin karhunpentujen ja -mammojen (tietysti muutkin lajit ovat tervetulleita) tapaaninen
Perjantaina 26.2, kauppakeskus Skanssissa, Kello 13.reikä reikä!

Facebookissa olemme keskustelleet hieman ja neljä sieltä on tulossa tapaamiseen..

Halukkaita messiin?
 
Alkuperäinen kirjoittaja Neiko:
Alkuperäinen kirjoittaja Ninni89:
Turkulaisten tapaamiseen oltaisiin tulossa. Joka taitaa siis olla 26.2?
Juu! Eli Turussa on turku-lajin karhunpentujen ja -mammojen (tietysti muutkin lajit ovat tervetulleita) tapaaninen
Perjantaina 26.2, kauppakeskus Skanssissa, Kello 13.reikä reikä!

Facebookissa olemme keskustelleet hieman ja neljä sieltä on tulossa tapaamiseen..

Halukkaita messiin?
mäkin oon tulossa näillänäkymin ainakin.. vauvelin kanssa :wave:
hmm.. mut eikös se ollutkaan 13.2.. vai onko se joku toinen tapaaminen?
 

Yhteistyössä