Meidän joulumeny! Kommentoi!!!

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
Perunat
Uunilohi
Sinappisilli
Sipulisilakka
Valkosipulisilakka
Kinkku
Lihapullat
Ruskea kastike
Vihreä salaatti
Punajuurisalaatti
Kurkkusalaatti

Jälkiruoka

Mansikkarahka
 
fff
Meillä : Kinkku, perunamuusia,porkkana-lanttulaatikkoa, salaattia,sinappi silliä,valkosipulisilliä,kurkkusalaattia,perunasalaattia,punajuurisalaattia,nakkeja:D ,leipäjuustoa,joululimppua,juustoja,glögiä,kokista,maitoa,mehua,graavilohta,,,,nämä siis meidän joulupöydässä. jokaiselle jotakin että ei tarvii märistä jos joku ei tykkää kinkusta niin ottakoot niitä nakkeja:D
 
"vieras"
Meiltä puuttuu kinkku ja laatikot. Graavi- ja kylmäsavulohta ja erilaisia leikkeleitä tulee alkupaloihin, salaatteja, rosollia. Pääruokana paistia. Jälkkäriksi luumukiisseliä kermavaahdolla, joulutorttuja ja konvehteja. Monen palstalaisen mielestä ei varmaankaan täytä jouluaterian merkkejä, mutta meille se paras ja perinteisin vaihtoehto (koska vuosikausia ollut sama menu).
 
"jep"
Itse odotan jouluruoista eniten graavilohta, joka tuosta puuttuu. Laatikoidenkin koen kuuluvan jouluun. Mutta nämä siis kommentteina omalta kannaltani. En kuitenkaan ole tulossa teille syömään, joten en tiedä, mitä tuohon sen kummemmin "kommentoisin". Herkullisia ruokia, monia lajeja ja varmaankin sellaista, mistä syöjät tykkäävät, joten ihan mainio menyy :).
 

Yhteistyössä