Meijulle toinen nimi?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Meijulle voi laittaa tokaks nimeks minlä vaa ku pilallehan se nimi on jo menny etunimes.
Ihan järkky nimi. Hyi vittu
Ehkä sinulle nimi tuottaa hyi vittu reaktion mutta toiselle se voi merkitä täysin muuta. Ei Meiju ole minunkaan nimilistassa vaihtoehtona mutta en ole mikään sanomaan etteikö toinen siitä pitäisi. Tuskin kaikki minunkaan lasten nimistä välittää.
 
Meijulis
Meiju on todella kaunis nimi ja ei varmasti tule vastaan joka paikassa. Luokallani oli lapsuudessa Meiju ja sen lisäksi tiedän yhden Meijun.

Meiju Mirella
Meiju Moonika
Meiju Emilia
Meiju Miitta Moonika

Ei muuten oikeesti ole helppoa keksiä Meijun perään toista nimeä :D
 
vierailija
Kiitos ehdotuksista. Meillä on kaksi nimi ehdokasta, tuo Meiju on kakkosvaihtoehtona ja mielenkiinnosta ajattelin kysellä ehdotuksia, kun itselleni ei tule mieleen kuin Meiju Maaria. Toinen nimi ehdotus on Silja, saa nähdä kumpaan kallistumme. Itselläni on hyvin harvinainen nimi ja en mitään tusina nimeä halua tytöllekään. Siksi varmasti Meiju kuulostaa vieraalle usean korvaan, kun on melko harvinainen. T. Aloittaja
 
vierailijaxxx
Mulla tulee mieleen Meiju Suvas. Minusta ihan perus nimi tuo Meiju.

Silja on kyllä kaunis nimi. Itellä tulee siitä vain mieleen oma täti joka on aika v-mäinen akka, joten en voisi sitä laittaa omalle lapselle.
 
Tässä jotain ehdotuksia mitä mieleen tuli...

Silja Ilona
Silja Sesilia

Meiju Mimosa
Meiju Emilia

Muuten nättiä nimiä on. Melissa, Amanda, Isabella, Miranda

Meidän tyttö on Amanda Isabella kun haluttiin kansainvälinen nimi. Poika vastaavasti Leo Kaspian. Loppujen lopuksi vanhemmat tietää miltä lapsi näyttää :)
Onnea nimen metsästykseen :D
 
vierailija
Meiju Amanda Olivia, Meiju Ida Sofia, Meiju Lilja Tuulia, Meiju Siiri Matilda, Meiju Moona Maria ja onhan näitä vaikka miljoona :D toivon mukaan tästä ketjusta saatte joitain ideoita :)
 

Yhteistyössä