meillä menee ja välil aika paljonki,varsinki leipää ja jukurttia..en tiiä mite hemmetissä ne jukurtit pääseeki nii vanhenemaan
mut maito on meillä semmonen mikä ei ehi vanheta..
mut maito on meillä semmonen mikä ei ehi vanheta..
suklaakiisselin ohje... saisinkos. :saint:Alkuperäinen kirjoittaja Leija:Ei. Koira söisi lähes mitä vaan. Jos jää yhden/kahden hengen annoksia, heitän ne keijurasiassa pakastimeen ja sieltä ne kyllä häviävät "ihan itsekseen". Jos maito uhkaa vanheta, teen riisipuuroa tai suklaakiisseliä.
Meillä sama. Aivan liikaa menee. Ja nuo jogurtit, miten ne saaki aina ittensä piilotettua tuonne kaappiin?!?!?!Alkuperäinen kirjoittaja äippä77:meillä menee ja välil aika paljonki,varsinki leipää ja jukurttia..en tiiä mite hemmetissä ne jukurtit pääseeki nii vanhenemaan
mut maito on meillä semmonen mikä ei ehi vanheta..
kattilaan: 8 dl maitoa, 5rkl maissijauhoja, 2-3 rkl kaakaojauhetta, ½ dl sokeria; kuumenna koko ajan hämmentäen kunnes kiehahtaa. Vähennä lämpöä ja anna kiehua pari minuuttia. Nosta liedeltä ja lisää 1-2 tl vanilliinisokeria.Alkuperäinen kirjoittaja NeitiNasu:suklaakiisselin ohje... saisinkos. :saint:
Siksipä meillä on litran tölkkejä ja niitä pidetään ovessa. lasten lemppari on "sekoitus" eli purkin pohjat ja vähän uudesta purkista.Alkuperäinen kirjoittaja apa:jogurtit, miten ne saaki aina ittensä piilotettua tuonne kaappiin?!?!?!
Meillä ei juuri ollenkaan...Alkuperäinen kirjoittaja apa:Meillä sama. Aivan liikaa menee. Ja nuo jogurtit, miten ne saaki aina ittensä piilotettua tuonne kaappiin?!?!?!Alkuperäinen kirjoittaja äippä77:meillä menee ja välil aika paljonki,varsinki leipää ja jukurttia..en tiiä mite hemmetissä ne jukurtit pääseeki nii vanhenemaan
mut maito on meillä semmonen mikä ei ehi vanheta..
Alkuperäinen kirjoittaja Leija:kattilaan: 8 dl maitoa, 5rkl maissijauhoja, 2-3 rkl kaakaojauhetta, ½ dl sokeria; kuumenna koko ajan hämmentäen kunnes kiehahtaa. Vähennä lämpöä ja anna kiehua pari minuuttia. Nosta liedeltä ja lisää 1-2 tl vanilliinisokeria.Alkuperäinen kirjoittaja NeitiNasu:suklaakiisselin ohje... saisinkos. :saint:
Jos teet perunajuhosta, katso pakkauksesta paljonko jauhoja tarvitaan ko nestemäärään kiisseliä tehtäessä. Perunajauhoja ei tarvitse keittää paria minuuttia, kiehahtaminen riittää.
Kun kiisseli on tarjoiluastiassa, ripottele pinnalle sokeria maun mukaan.
Meilä kans litran purkkeja, mutta ne hiipii aina maitopurkkien taakse piiloon ja tullee essiin vasta sitten, ko päiväys on menny jo viime vuosituhannella.Alkuperäinen kirjoittaja Leija:Siksipä meillä on litran tölkkejä ja niitä pidetään ovessa. lasten lemppari on "sekoitus" eli purkin pohjat ja vähän uudesta purkista.Alkuperäinen kirjoittaja apa:jogurtit, miten ne saaki aina ittensä piilotettua tuonne kaappiin?!?!?!