Menisittekö te 10kk ikäisen kanssa lääkäriin tässä tilanteessa?

  • Viestiketjun aloittaja äiteeinen
  • Ensimmäinen viesti
äiteeinen
On ollut parisen viikkoa vähän flunssainen ja räkäinen. Nyt tuntui olevan jo parempaan päin, räkä ei enää valunut nokasta, vaan oli kuivaa ja sitten nousi kuume. Kuumetta on nyt noin 38 astetta. On ihan ok, ei vaan syö kovin hyvin, mutta juo tissiä ja vettä. Leikkii lattialla veljensä kanssa, päikkäreille ei suostu menemään. Aamuyöllä pojan herätessä annoin yhden panadolin 60mg supon, kun muuta ei ollut. Olisi saanut painon puolesta antaa puolet vahvempaa. Parin tunnin päästä kuumetta oli kuitenkin mielestäni jopa enemmän.

Korvatulehduksia on ollut aikaisemmin, silloin on kovasti huutanut ja ei ole suostunut makuulle. Edellisestä tulehduksesta on jo monta kuukautta, oli silloin aika vauva vielä. Neuvolaan soittelin veljensä asioista ja tädistä minun pitäisi viedä pieni lääkäriin tänään. Meillä lapset eivät ole paljoa sairastelleet ja en todellakaan tiedä missä vaiheessa sinne lääkäriin yleensä mennään.
 
"annika"
voipihan se olla että on tulossa joku uusikin tauti tai sitten tosiaan korvatulehdus. nuo on vähän vaikeita tilanteita kenenkään muun mennä sanomaan kun sinä tunnet lapsesi ja miten käyttäytyy. viimestään huomenna varmaan menisin lääkäriin jos ens yö vielä olis kuumetta. tai jo tänään jos tosiaan kuume ei lääkkeellä laskisi tms.
 
korvatulehdukselta kuulostaa. Lääkäriin vaan. Tietty jos teillä samanlainen lääkäri kuin meillä niin passittaa teidät kotiin panadol-pullon kanssa "tekemään vasta-aineita", korvatulehdus kun paranee itsestäänkin ilman antibioottia.
 

Yhteistyössä