No höh.
Sitä väliä sillä voi olla, että jos vaikka joskus haluaa nauttia oikein todella hyvää ja taidokkaasti valmistettua ruokaa, esteettistä ja erilaisia upeita makuyhdistelmiä sisältävää ruokaa. Sellaista ei saa perusravintoloista. Lehtipihvi Rossossa voi olla oikein hyvää, mutta se ei ole sama asia kuin hienon ravintolan usean ruokalajin menut täydellisesti istuvien viineineen. Minusta noita ei voi edes verrata. Itse pidän kyllä molemmista, mutta niille on eri ajat ja paikat.
Miksi pitää vähätellä fine dinigia ja pitää sitä turhana hienosteluna, vaikka itselle olisikin sama, mitä syö, kunhan ei tarvitse itse tehdä? Jotenkin tympeää.
Joillekin fine dinig voi ollakin ihan vaan statusjuttu, mutta sitten on niitä, joille se on ihan oikeasti elämys niin ruoan ja viinin, kuin sistuksen, palvelun ja tunnelman osalta. Minusta hienommissa ravintoloissa on usein jotenkin levollisempi ja rauhallisempi fiilis kuin vaikka Rossossa.